Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerintetek van arra esély...

Szerintetek van arra esély hogy Bill Gates áll az egész covid mögött?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 8. 21:11
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
40%
Nem igazán
2021. ápr. 8. 21:12
 2/19 anonim ***** válasza:
48%
Nincs.
2021. ápr. 8. 21:15
 3/19 anonim ***** válasza:
27%

Nem tartom valószínűnek, legalábbis a szándékosságot. Ha már ilyesmibe belemegyünk, és feltételezzük, hogy nem természetes úton jött létre, én azt a verziót tartanám a legvalószínűbbnek, hogy kísérleteket folytattak, és véletlenül kiszabadult a laboratóriumból.

De azt sem tartom kizártnak, hogy az USA ezzel akarta visszafogni Kína gazdasági fejlődését, csak nem számoltak vele, hogy ilyen mértékben elterjed.

2021. ápr. 8. 21:17
 4/19 anonim ***** válasza:
35%
Nem.
2021. ápr. 8. 21:17
 5/19 A kérdező kommentje:
Én személy szerint azt a verziót tartó valószínűleg hogy szándékosság van a dologban mert elvileg Bill Gates, ha jól emlékszem 2015ben megjósolta hogy ki fog törni egy világjárvány. Ha ez igaz és ebből indulunk ki akkor Bill-neki is benne van a keze a dologba. Meg az is lehet hogy Amerika meg Kína valamin "háborúznak" csak ebből az egész világ kapott. Meg mivel Bill Gates nem épp egy szegény ember ezért a pénzével lehet kicsit rá "segített" a dolgokra..
2021. ápr. 8. 21:24
 6/19 anonim ***** válasza:
57%
Az egész gyanúsan egy forgatókönyv szerint történik, mintha előre meg lett volna írva, de ne legyen igazam.
2021. ápr. 8. 21:25
 7/19 anonim ***** válasza:
47%
Azt,hogy ő áll-e mögötte nem tudom,de szerintem köze biztos van hozzá.A másik amit képtelen vagyok elhinni,hogy ez véletlen volt.Valamint fontos az időtényező is. Miért pont most?
2021. ápr. 8. 21:27
 8/19 anonim ***** válasza:
73%

#5:

"ha jól emlékszem 2015ben megjósolta hogy ki fog törni egy világjárvány"

Nem ő jósolta meg, hanem a tudomány neves szakértői. Csak ő volt az egyetlen, aki komolyan vette, amikor ezek a tudósok elkezdték kongatni a vészharangot, és támogatta anyagilag az ezzel kapcsolatos kutatásokat.

2021. ápr. 8. 21:28
 9/19 anonim ***** válasza:
48%
Ilyen formában nem Gates áll mögötte, viszont a járvány elcseszett kezelésében valószínűleg komoly szerepet vállalt és nem keveset keresett vele.
2021. ápr. 8. 21:45
 10/19 anonim ***** válasza:
19%

Persze, hogy sokat keresett vele. Gates mindennel sokat keres, mert olyan sokmindenben van részesedése. Ezt nevezik diverzifikációnak.

A járvány elcseszett kezeléséhez meg semmi köze. Neki annyira feladata a járványt kezelni, mint neked vagy nekem. Ugyanúgy magánember ő is.

2021. ápr. 8. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!