Nem bunkóság, hogy miniszterelnökünk a tömegen keresztül kocsival elhajtott a Szent Jobb körmenetről?
Figyelt kérdés
Anyukámnak majdnem ráhajtottak a lábára is.2010. aug. 20. 19:57
21/27 anonim válasza:
nem lógta el a mise végét, a körmeneten nem vett részt
korábban te is ezt írtad
22/27 anonim válasza:
Kérdezőnek:Tejesen rosszindulatú kérdés.Fáj ,hogy tudunk ün
nepelni kordon nélkül...A Miniszter elnöknek,meg volt az oka,ha körmeneten nem vett részt.
23/27 anonim válasza:
Én már azt sem érte, hogy egy református mit keres egy katolikus misén, meg egy szent jobb körmeneten. Ők nem is ismerik el a szenteket. Ez megint egy ilyen álszent, farizeus magatartás. Pusztán arról van szó, hogy így akarja legitimálni magát és a hatalmát. Egyébként meg ne hajtson agressziven keresztül a tömegen, pláne ha annyira vallásos ember. (De tudom, hogy valójában nem az.)
24/27 anonim válasza:
Uszító,aki nem ismeri a vallásokat és a hitet az hallgason.
25/27 anonim válasza:
a hatalmát a választások legitimálták, okoska
26/27 anonim válasza:
A társadalmi legitimációnak, az elfogadottságnak természetesen több forrása van, és azt folyamatosan fenn kell tartani, újra és újra meg kell szerezni. Ez egy primitív felfogás, hogy egyszer nyertem, aztán 4 évig legitim vagyok. Gyurcsány is győzött nem is egyszer, mégsem tartotta senki Magyarország társadalmi értelemben legitim miniszterelnökének az öszödi beszéd után. (De sokan még a jogi legitimitását is megkérdőjelezték.)
27/27 A kérdező kommentje:
21:46 - Bocs, de a körmenet hozzátartozik ehhez a miséhez, ahogy húsvétkor a feltámadási körmenet is hozzátartozik a Nagyszombat esti miséhez, vagy Virágvasárnapkor a barkás körmenet. Nem sok ilyen van, de azok a körmenettel együtt kerek misék.
2010. aug. 20. 22:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!