Nem bunkóság, hogy miniszterelnökünk a tömegen keresztül kocsival elhajtott a Szent Jobb körmenetről?
Figyelt kérdés
Anyukámnak majdnem ráhajtottak a lábára is.2010. aug. 20. 19:57
11/27 anonim válasza:
nem mindegy neked ez már? feljelentitek vagy mi? nem, akkor megy tovább a kis drámai életed és kész. Naponta történnek hasonló esetek, majdnem elütnek valakit... stb. és? senki sem jelenik meg itt, és kérdezősködik, hogy joga van ehhez vagy ahhoz.. Legközelebb nem kell olyan közel állni egy mozgó járműhöz. Gondolom lehetett látni hogy elindul.. ti is felkészülhettetek volna arra, hogy előttetek szeretne elmenni. Ez van. egyébként én is utálom a politikusokat.
12/27 A kérdező kommentje:
Nem lehetett látni, megjelentek és elhúzták a csíkot. Nem tudom, de ez nem egy miniszterelnökhöz illő viselkedés egy ilyen kaliberű eseményen.
2010. aug. 20. 20:41
13/27 anonim válasza:
Szerintem sem az.
De nem tudom,mit lehetne várni tőle azok után,amikor egyszer már beült a páncélozott autójába,és cserbenhagyta a híveit.
14/27 anonim válasza:
elhúzták a csíkot...
nanemáá'
az rendben, hogy nem csíped Viktort, szíved joga, de ez már nevetséges
15/27 anonim válasza:
cserbenhagyta a híveit? te is egy őrült lehetsz. elmebeteg aki ezekre szavazott
16/27 anonim válasza:
Szerintem meg végig kellett volna mennie a körmeneten.
17/27 A kérdező kommentje:
Egy dolog a tömegen keresztül hajtás, ami illetlen dolog akárkitől akkor is, ha nem vesz részt az eseményen, csak arra halad el, másrészt ha én pl. egyszerű hívőként elmegyek egy misére, nem lógom el a végét.
2010. aug. 20. 20:49
18/27 anonim válasza:
Miért nem lőtted ki a mercije kerekét?
19/27 A kérdező kommentje:
21:06 - Függetlenül az egyedi megoldás ötletedtől megismétlem, én nem voltam a helyszínen. A szüleim voltak kint.
2010. aug. 20. 21:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!