Liberális Feministák/LMBTQ+-osok miért ott küzdenek, ahol már mindent elértek? Miért nem az arab világban, Észak-Koreában stb..?
Nem. Azt fel tudja fogni hogy egy fiú egy fiút szeret.
De azt már nem hogy miért.
És azt sem tudja ilyenkor még eldönteni hogy ő melyik nemhez is vonzódik mert ilyenkor még nem elég fejlett a szerelemhez.
Ezt leginkább 14 éves kor felett tudja felfogni mert ekkor alakul ki a vonzalom a másik nem iránt.
Ez egy jó nagy bullshit, kedves 32-es. Miért, miért, mert így született, megtudja érteni.
És nem tudom hány olyan 9évest láttál, aki fiukat puszilgat, meg ilyenek, de én általában azt látom, hogy a 9éves kislányoknak is a fiúk tetszenek, és a 9 éves fiúknak is a lányok. Azért ilyen epikus hülyeségeket összehordani
Ja. Tetszik nekik. De kb itt ki is merül a dolog.
Azért mert látok egy jó nőt és tetszik még nem leszek szerelmes belé.
#28/35
"Oh, beszélgetni akarsz a feminizmusról? Ebben az esetben kérlek felsorolnád a modern, nyugati feminizmus különböző ágai által körülírt problémákat..."
Egyetlen egy jó megoldást tudnék mondan: húzza ki az LMBTQ+, Feminizmus, BLM a fejét a baloldal s*ggéből, szálljon ki a politikából, és akkor rövid idő alatt töredékére csökken a gyűlölködők száma.
Veletek provokálja a ""liberális"" oldal a jobboldalt, majd mikor eredménye lesz a provokációnak, röhögnek a markukba, hogy nektek xarul esik a sok gyalázkodás és mutogatnak a mesterségesen felhergelt tömegre, hogy rasszisták és learatják a társadalmi ellentétekből született politiaki hasznot. Én így látom a dolgokat. nőket/homoszexuálisokat/feketét mint személyeket ugyanúgy tisztelem, mint mást, de feminizmust/lmbtq+-t/BLM-et, mint mozgalmat azt nagyonis utálom emiatt.
35
Ne már, azt hittem 9évesen dugni is fognak... Hát te sem vagy a legélesebb kés abban a bizonyosban
Ééés. Pontosan miért is tűntettek? Csak mert Amerikában magyarok mesélik hogy már bókolni nem mernek nekik mert félnek hogy azt mondják rájuk hogy szexista kiéhezett állatok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!