Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Van aki szerint a BLM szoborna...

Van aki szerint a BLM szobornak nem lenne itt a helye ÉS nem jobboldali?

Figyelt kérdés
Vagy az összes balos/centrista is egyetért a szobor felállításával. Személy szerint undorítónak tartom a kiállítását, mert nettó propaganda export. Szerintem megvan Magyarországnak a saját története és teljesen közegidegen ez a szobor, meg amit jelképez. És nem vagyok jobbos

2021. ápr. 2. 10:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
41%

7-es!

A műalkotásoknak megvan az a jótulajdonságuk, hogy mindenki azt lát bele, ami éppen az első benyomása a mű láttán.

Ebben az esetben azt láthatod, hogy "Amerika" térdre ereszkedik, szivárvány színűre pancsolva.

Egyértelmű!

2021. ápr. 2. 11:21
 12/19 A kérdező kommentje:
8-as akkor te nem nagyon érted a szimbólumokat, nem baj, nem vagyunk egyformák, csak pont ne a korlátozott képességű honfitársainkat tartsuk már értelmes embereknek :D De majd, ha az ISIS (gyengébbek kedvéért iszlamista terrorszervezet) ver tanyát a szomszédodban és felhúzza a fekete zászlót, te majd csak pislogni fogsz, hogy "nahát, ki halt meg vajon?", mielőtt elvágják a torkodat, mert nem értetted meg időben milyen jelkép került fel a szomszéd házra :D
2021. ápr. 2. 11:23
 13/19 A kérdező kommentje:
11-es szerintem nem egyértelmű, hanem amit mondasz, értelmezés kérdése, de jó, hogy felhívtad erre a figyelmem, ez az értelmezés nem jutott ezsembe
2021. ápr. 2. 11:30
 14/19 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem az egész mozgalom átesett a ló túloldalára.

A szobor eleve ízléstelen és gagyi és csakis provokáló szándékkal készült el, nem volt mögötte se egy történet, se semmi, amit szimbolizált volna vagy elmesélt volna.

Például a térdelést is ostobaságnak tartom, mert azok, akiktől ezt elvárják nem tettek semmi rosszat. Ők nem bántották, nem használták rabszolgaként a feketéket, így nincs is mi miatt bocsánatot kérniük.

/Egy fiatal, aki egyik oldallal sem tud azonosulni./

2021. ápr. 2. 11:31
 15/19 anonim ***** válasza:
32%

Nem vagyok egy Tisza István rajongó, de mikor az ilyen kérdező félék itt akarnak okoskodni, illetve magukat okosnak bemutatni.. akkor megértem, hogy Tisza miért ellenezte az általános választójog bevezetését, ti még most se nőttetek fel arra a szintre, hogy értelmes, gondolkodó választópolgárok legyetek, csak a demagóg, populista hülyeségre vagytok vevők, mert gondolkodni nem tudtok, csak az érzelem hajt.

Szerinted az a korlátozott képességű aki egy hülye szobor miatt nem kap dührohamot és megy ki szétverni? Azok a drága szélsőjobbos úriemberek miért mindig csak az ilyen értelmetlen ezredrangú kérdésekben nyilvánulnak meg amiről tudják, hogy a hozzájuk hasonló "okos" emberekben érzelmi hatást fejt ki és miért nem olyan kérdésekben ami ténylegesen hatással van az életünkre?

"Divide et Impera" Csak miért az ilyen hülyeségek mentél? Miért nem az értelems kérdésekben történik a megosztás...

2021. ápr. 2. 11:36
 16/19 A kérdező kommentje:
15-ös már a kérdés kifejtésében leírtam, hogy nem vagyok jobboldali, nem is az ő véleményükre lettem volna kíváncsi, mert azt mindenki ismeri. Hanem az olyanokéra, akik nem jobboldaliak, mégsem tartják helyénvalónak ennek a szobornak a kiállítását. A válaszodra reagáltam, miszerint le kell szarni, hogy milyen jelképekkel rakják tele a lakóhelyünket, és aki ezzel foglalkozik az nem értelmes ember. Ezzel nagyon nem értek egyet. Szerintem nem mindegy. Ezzel együtt nyilván vannak sokkal fontosabb dolgok is, ezt nem is vitattam sehol.
2021. ápr. 2. 11:48
 17/19 anonim ***** válasza:
48%
Volt egy pályázat, ez a szar győzött elmondták pár hétig lesz kint, még is miért kéne, h ezzel foglalkozzak?
2021. ápr. 2. 11:55
 18/19 anonim ***** válasza:
76%
Nem tudom milyen oldali vagyok de liberalis. Elitelem a blm-t a szobraival egyutt.
2021. ápr. 2. 12:46
 19/19 anonim ***** válasza:

10-es (kérdező)

Én nem vagyok baloldali,de örülök,hogy tájékozotabb vagy.

2021. ápr. 2. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!