Van aki szerint a BLM szobornak nem lenne itt a helye ÉS nem jobboldali?
7-es!
A műalkotásoknak megvan az a jótulajdonságuk, hogy mindenki azt lát bele, ami éppen az első benyomása a mű láttán.
Ebben az esetben azt láthatod, hogy "Amerika" térdre ereszkedik, szivárvány színűre pancsolva.
Egyértelmű!
Szerintem az egész mozgalom átesett a ló túloldalára.
A szobor eleve ízléstelen és gagyi és csakis provokáló szándékkal készült el, nem volt mögötte se egy történet, se semmi, amit szimbolizált volna vagy elmesélt volna.
Például a térdelést is ostobaságnak tartom, mert azok, akiktől ezt elvárják nem tettek semmi rosszat. Ők nem bántották, nem használták rabszolgaként a feketéket, így nincs is mi miatt bocsánatot kérniük.
/Egy fiatal, aki egyik oldallal sem tud azonosulni./
Nem vagyok egy Tisza István rajongó, de mikor az ilyen kérdező félék itt akarnak okoskodni, illetve magukat okosnak bemutatni.. akkor megértem, hogy Tisza miért ellenezte az általános választójog bevezetését, ti még most se nőttetek fel arra a szintre, hogy értelmes, gondolkodó választópolgárok legyetek, csak a demagóg, populista hülyeségre vagytok vevők, mert gondolkodni nem tudtok, csak az érzelem hajt.
Szerinted az a korlátozott képességű aki egy hülye szobor miatt nem kap dührohamot és megy ki szétverni? Azok a drága szélsőjobbos úriemberek miért mindig csak az ilyen értelmetlen ezredrangú kérdésekben nyilvánulnak meg amiről tudják, hogy a hozzájuk hasonló "okos" emberekben érzelmi hatást fejt ki és miért nem olyan kérdésekben ami ténylegesen hatással van az életünkre?
"Divide et Impera" Csak miért az ilyen hülyeségek mentél? Miért nem az értelems kérdésekben történik a megosztás...
10-es (kérdező)
Én nem vagyok baloldali,de örülök,hogy tájékozotabb vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!