Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ő jobboldali, igaz?

Ő jobboldali, igaz?

Figyelt kérdés

Navalny jobbaldali, sőt 44 éves, tehát komcsinak se lehet mondani.

Miért ítélik el ennyire, nálunk is? A kommentelőknek az ott jelenlegi elnök, hogy-hogy szimpatikusabb?

2021. febr. 15. 10:18
A kérdező szavazást indított:
Jobboldali vagyok, Putin szimpatikusabb
Jobboldali vagyok, Navalny szimpatikusabb
Ellenzéki-baloldali vagyok Navalny szimpatikusabb
Ellenzéki-baloldali vagyok Putin szimpatikusabb
21 szavazat
1 2
 1/15 molnarmarcell21 ***** válasza:
100%
A Wiki szerint pártja a balközép és jobbközép közötti skálán helyezkedik el, szóval nem kifejezetten jobboldali.
2021. febr. 15. 10:22
 2/15 anonim ***** válasza:
12%
Oroszországban úgy tűnik, nem jön be a nyugat sz@rkeverése.
2021. febr. 15. 10:23
 3/15 A kérdező kommentje:

Miről beszélsz?

Nyugat lehet liberálisabb, de inkább USA ahol élhetek én jobboldaliként, de liberális az élhet liberálisan, nem értek egyet a liberális eszmével(abortusz) ezért vagyok jobbos, de viszont Keleten jobboldaliként is be kell fognom a szám, ha kritikát mondok...

2021. febr. 15. 10:28
 4/15 anonim ***** válasza:
75%

Ezek a "jobboldali", "baloldali", "liberális", "jobbközép", meg "balközép" baromságok a birkák hülyítését szolgálják csak.

A szarkeveréshez pedig, kiváló eszköz.

2021. febr. 15. 10:44
 5/15 A kérdező kommentje:

Kezdj neki újra. Olvasd el mit írtam.

Te jössz itt azzal, hogy mee a nyugat... Mi van nyugaton? Ott lehetsz jobb és baloldali is, hangoztathatod is...olyan híreket nézhetsz amit akarsz...A legtöbb “keleti” országban nincs ellenzék...

Kína egypártrendszer

Oroszoknál a 450 képviselőből 335+8 kormánypárti

2021. febr. 15. 11:09
 6/15 anonim ***** válasza:
54%

Navalnij balos ... Putyin a jobboldali.

[link]

:)))

2021. febr. 15. 11:10
 7/15 anonim ***** válasza:
96%

A mai magyar vaalsságban aki a kormánynak kedves, az jobboldali, aki nem az balos.

Vagyis jobboldali Lukasenka, Putyin, az azeri diktátor, stb. ellenben balos az ő ellenzékük, mégpedig azért, mert ellenzék.

2021. febr. 15. 11:29
 8/15 anonim ***** válasza:
Ennek a felosztásnak az égvilágon semmi értelme nincs. Nálunk sem éppen jobboldali intézkedéseket hoz a fidesz stb
2021. febr. 15. 23:23
 9/15 anonim ***** válasza:

Sajnos jó nagy hülyeségeket írnak a válaszolók, ahogy azt megszokhattuk politika témában. Navalnij egy rendszerkritikus, ám nacionalista-populista politikus. Nacionalista, tehát jobboldali, igen.

Az itthoni véleményekből nem indulnék ki, hiszen lényegében egy maroknyi ember van csak képben az orosz belpolitikával. A többiek tolják a fideszes / ballibsi hisztit. Az viszont tény, hogy Navalnij sokkal népszerűbb a nyugati országokban, mint a saját hazájában. Az emberek többsége nem is igazán ismerte a nevét az utóbbi hónapokig, pedig nem ma kezdte a politikai pályafutását. A miatta utcára vonuló "tömeg" valójában picit sem rengette meg Putyin autokrata rendszerét, sőt ennek még a közelében sem voltak, a létszámuk sem volt jelentős az orosz viszonyokhoz képest. Navalnijt mindenesetre senki nem veszi komolyan. A populizmusát jól mutatja, hogy visszament Oroszországba, pedig tudta, hogy le fogják tartóztatni. Ő pedig célzottan politikai előnyt kovácsol ebből, hogy előadhassa, mekkora diktatúra van az országban, pedig egy hosszú évekkel ezelőtt elkövetett gazdasági bűncselekmény miatt volt elfogatóparancs ellene, no meg mert a felfüggesztett börtönbüntetése alatt "elfelejtett" eleget tenni az adminisztratív kötelezettségeinek.

2021. febr. 16. 15:26
 10/15 A kérdező kommentje:

Te meg el is hiszed. 😃

“meg mert a felfüggesztett börtönbüntetése alatt "elfelejtett" eleget tenni az adminisztratív kötelezettségeinek.”

Mivel a szerencsétlen Németországban volt kórházi kezelésen, így nem tudott megjelenni...

2021. febr. 16. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!