Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Van aki szerint a BLM szoborna...

Van aki szerint a BLM szobornak nem lenne itt a helye ÉS nem jobboldali?

Figyelt kérdés
Vagy az összes balos/centrista is egyetért a szobor felállításával. Személy szerint undorítónak tartom a kiállítását, mert nettó propaganda export. Szerintem megvan Magyarországnak a saját története és teljesen közegidegen ez a szobor, meg amit jelképez. És nem vagyok jobbos

2021. ápr. 2. 10:31
A kérdező szavazást indított:
Van ilyen
Nincs ilyen
Nem tudom
15 szavazat
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
69%
Olyan balos is van,aki nem szavazna az ellenzékre.
2021. ápr. 2. 10:37
 2/19 Rothadó Narancs ***** válasza:
67%
Szeméttelepre vele és minden hasonlóval!
2021. ápr. 2. 10:38
 3/19 anonim ***** válasza:
11%

Egyébként a "szobor" pont az ellenkezőjét sugallja, mint amit Toroczkaiék "kiolvasnak" belőle.

Itt a művész arra utal - az amerikát jelképező szobor szivárványosításával és letérdeltetésével - hogy amerika népe idáig süllyedt. Megalázkodik és mutálódik.

A libernyákok pedig annyira ostobák, hogy ezt még nem vették észre és előszeretettel mutogatják. Ahelyett, hogy ők is tiltakoznának ellene.

2021. ápr. 2. 10:44
 4/19 anonim ***** válasza:
41%
A komcsik azzal lőttek mellé, hogy egy NEMZET USA jelegzetességét gyalázták meg...USA helyében...
2021. ápr. 2. 10:49
 5/19 anonim ***** válasza:
52%
Ez az egész szoborügy nem egy áprilisi tréfa? Én határozottan nem vagyok jobboldali, fontosnak tartom a BLM mozgalom törekvéseit, de az a szobor inkább viccnek tűnt, mint komolynak szánt alkotásnak. Tegnap még azt gondoltam róla, hogy photoshop vagy médiahekk, de mivel még ma is írnak róla, kezdem elhinni, hogy tényleg állított valaki egy ilyen szobrot, aztán bedobozolták, ledöntötték stb. Mondjuk így sem érzem jelentős közéleti eseménynek, inkább vihar egy kanál vízben.
2021. ápr. 2. 11:00
 6/19 anonim ***** válasza:
34%

5-ös

Nem,ez egyáltalán nem vicc.

Volt valami pályázat még tavaly és hát ez a remekmű nyert.

2021. ápr. 2. 11:02
 7/19 A kérdező kommentje:
3-as ez tényleg így van?! Van erről valami leírás? Angol nyelven is jöhet. Mert, ha ezt szimbolizálja, akkor nem annyira gáz. Mondjuk esztétikailag is egy hányás, szóval el kellene takarítani az utcáról, de egy fokkal jobb lenne.
2021. ápr. 2. 11:13
 8/19 anonim ***** válasza:
19%
Hülyeségnek tartom a szobrot, de le is szarom. Értelmes embert nem kéne h zavarja egy ilyen jelentéktelen szobrocska, csak a hülyék háborodnak fel rajta.
2021. ápr. 2. 11:17
 9/19 A kérdező kommentje:
5-ös ha gyakorlatilag nézem, akkor nem jelentős esemény, hiszen kiraktak valamit az utcára, na bumm, nagy dolog, az emberek életét nem befolyásolja. De ha az ideológiát nézem, ami mögötte van, meg azt, hogy az ennek lefekvő emberek ott ülnek a közigazgatásban esetleg törvényhozásban és valódi hatalmuk van, döntési pozícióval rendelkeznek, akkor igenis jelentős eseménynek gondolom, hiszen kiderül, hogy a nép által megszavazott vezetőket milyen politikai ideológiák vezérlik, amelyekkel NEM kampányoltak, tehát a BLM, kiterjesztve az amcsi kulturbalra támogatása vagy ellenzése miatt senki nrm szavazhatotz rájuk vagy ellenük, hiszen nem ismertük az álláspontjukat.
2021. ápr. 2. 11:18
 10/19 A kérdező kommentje:
1-es Igen, magam is ilyen vagyok, örülök, hogy nem csak én.
2021. ápr. 2. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!