Miért erőltetik ennyire a Covid témát?
Nem hiszem el, hogy meghalt a szomszédom, már túl volt ezerötszáz terápián, kemo stb.
Folyamatosan épült le, áttét volt már mindenhol, az orvosok megmondták, hogy neki mindennap ajándék.
Be is mentek elbúcsúzni tőle, mert tudták, hogy eljött a vég.
Meg is halt az öreg, majd most jön a nagy hír, hogy nem a 600 rákos daganat, hanem a Covid vitte el.
Oké, lehet covidos volt, de ezt mi a fsznak számolják bele?
Miért erőltetik ennyire, most meg látom a hírekben, hogy jaj ennyi meg annyi halott, közben meg itt van ez?
Mi lesz a következő, megszorozzák majd kettővel?
Orbánék minden szarral trükköznek, egy rakás statisztika van, ami röhej, de itt meg pont, hogy rátesznek egy lapáttal.
Miért?

A migrik most pihikéznek és az iráni atomprogram is parkol.
Észak Korea se gyakorlatozik, milyen fura.

Amúgy én is most vírustagadó dumát írnék mert azt tettem 1 évig, csak xar volt sírni az ágyba meg szinte magam alá kakkantani mert nem voltam képes még az ágyból sem kikelni és levegőt is alig kaptam.
Szóval szerintem addig lesznek vírustagadók amíg nem érinti őket. Persze a tesóm meg röhögött rajtam mert ő oltásra vár és félt a vírustól, elkapta aztán 3 napig nem érzett ízeket ette előttem a citromot és ennyi volt neki na és közben meg elhúzta a lázcsillapítót 2 méterre az ágyamtól, mondta "nincs vírus te fax, akkor gyere a dobozért bizonyítsd!! ". Megérdemeltem.

15
Az összes eddigi előző évben mindig volt rá példa, hogy minden korosztályból ledöntött a lábáról: az influenza, ami szintén mindenkire különbözően hatott. Van aki, meg se érezte, van, aki meg hetekig fel se tudott kelni.
Csak olvasd el az elmúlt pár év szalagcímeit az újságokon. Egy az egyben ugyanazok a horrorhírek, csak a "korona" szó helyettesítve van az "influenzával".

2015 horrorhír
"Egész Európában tombol az influenza"
2017-ben ugyanaz az aljas propaganda ment, mint most, hogy az oltást kevesen igénybevevők miatt sok a halott.
És kihaltunk azóta?
2018 horrorhír
"Az amerikai járványügyi központ adatai szerint már 97 gyermek vesztette életét az október óta tartó influenzajárványban, amely 2009 óta a legsúlyosabb ilyen - írja az MTI."
Még egy 2017-es horrorhír
Érdekes, akkor senki nem szörnyülködött országszerte, hogy mennyi a halott. Méghozzá azért nem, mert nem voltak emiatt a mindenkit érintő korlátozások, így s.za.rtunk bele. És még mindig a Föld térképén vagyunk azóta is.
És ha egy maszknak védelmi ereje van egy komoly "pandémia" idején, akkor miért nem ajánlották már az előző évek influenzajárványai idején is?
9:11
Hát igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!