Miért erőltetik ennyire a Covid témát?
Nem hiszem el, hogy meghalt a szomszédom, már túl volt ezerötszáz terápián, kemo stb.
Folyamatosan épült le, áttét volt már mindenhol, az orvosok megmondták, hogy neki mindennap ajándék.
Be is mentek elbúcsúzni tőle, mert tudták, hogy eljött a vég.
Meg is halt az öreg, majd most jön a nagy hír, hogy nem a 600 rákos daganat, hanem a Covid vitte el.
Oké, lehet covidos volt, de ezt mi a fsznak számolják bele?
Miért erőltetik ennyire, most meg látom a hírekben, hogy jaj ennyi meg annyi halott, közben meg itt van ez?
Mi lesz a következő, megszorozzák majd kettővel?
Orbánék minden szarral trükköznek, egy rakás statisztika van, ami röhej, de itt meg pont, hogy rátesznek egy lapáttal.
Miért?
Azert mert valaki rakos es mar nincs sok hatra, attol meg a halal konkret oka lehetett a covid, hiszen legyengult szervezet volt a rakos betege es a kezelesek is mind immungyengito dolgok.
Szoval nagy valoszinuseggel tenyleg a covid vitte el, a rak csak annyiban volt ludas, hogy legyengitette a szervezetet es ezert nem tudott megkuzdeni a coviddal.
Ha egy rákos betegnek még 1-1,5 éve lenne hátra és a Covid 2 hét alatt elviszi, akkor nem a rákba halt bele, okoska. Talán az onkológusokban kellene bízni a fotelszakértés helyett.
Egyébként Magyarország a Covid-halálozásokat jó eséllyel alul- és nem felülméri: [link]
Igen, a covid vitte el.
Nyilván a rengeteg daganatnak nincs hozzá köze, még simán leélt volna pár évtizedet, csak hát a fránya covid.
Meg az orvos is biztos hülye.
Én meg már két olyat is hallottam, akiknek egyszerű, rutinszerűen ellátható betegségük volt, de mivel az orvosok ezerrel covidoznak, azok ellátatlanul maradtak, és meghaltak. Őket nem számolják covid-halottnak. És ez vajon miért van? - kérdezhetném én is naivan.
A válasz mindkettőnk kérdésére az, hogy van egy számolási módszer, protokollszerűen előírva. És ezt alkalmazzák mindig. Mert így a sokszorosan túlterhelt egészségügynek legalább nem kell centizgetnie, hogy na, akkor erről a halálról most a covid tehet vagy nem.
Igazad van. Most az ellenzék hőbörög, hogy itt halnak meg legtöbben a covidba, erre csak ráírják a statisztikára
Szerintem ennek propaganda okai lehetnek. Minél nagyobb dögvészt érez a választó, annál jobban betartja a korlátozásokat és nem lázad ellene. Ok, ez nem jött be. Viszont annál jobban örül, ha hamarabb nyitunk, ha több pénzt kapunk (moratórium,bérpótlék)
Mekkora pátosz lesz hóvégén, ha európában először nyit Orbán, mert nagy lesz az átoltotság a kínai, indiai kotyvalékkal ??
Mindenki a nyakába borul majd, hogy végre mehetünk piázgatni a sarki vendéglátóba, meg csajokat hajkurászni drogosan a diszkóba 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!