Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mit lehet kezdeni a vírus...

Mit lehet kezdeni a vírus szkeptikusokkal?

Figyelt kérdés

Időrendi sorrendben:

Nincs vírus

Ez csak egy infuenza

Hová tűnt az influenza

Ok van vírus de nem fertőz

A vírus is elment nyaralni

Milyen hullám

Vírusok nem léteznek

A facebookon írták hogy beadják vírust

Módosítani akarják a dns-t

5g csip van az oltásban

Meg akarnak fertőzni ez a 3. világháború, csak most a vírusok harcolnak

Népírtás

2021. márc. 28. 08:50
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

hogy az én munkahelyem is menjen tönkre, az én vállalkozásom is menjen tönkre, én se ülhessek be egy étterembe, én is menjek haza nyolcra mert ti féltek"

Úgy látom nagyon TE vagy a középpontban. Mindenki dögöljön meg, TE bizony nem rettegsz...

Ilyenkor következik az hogy elkapod a vírust és annyi.

2021. márc. 28. 09:42
 12/27 anonim ***** válasza:
79%
#11 Maradj otthon, szögeld be az ajtót és az ablakokat, ülj be a sarokba és nem döglesz meg. Én meg megyek dolgozni a csődtől éppenhogy megmenekült munkahelyemre, utána pedig hazafelé menet elfogyasztok egy kávét valamelyik vendéglőben és ezzel a vendéglő tulajdonosát is támogatom. Így mindenki boldog. Nem jobb így, minthogy mindenki menjen tönkre anyagilag, ha te így is félsz meg amúgy is?
2021. márc. 28. 09:51
 13/27 anonim ***** válasza:
81%
Előző vagyok. Már elkaptam a vírust. Köhögtem és lázam volt három napig, de élek. A nagyszüleim egy hétig köhögtek, de ők is élnek. De ha te otthon maradsz, te el sem fogod kapni. Senki sem rángat ki erőszakkal az utcára.
2021. márc. 28. 09:54
 14/27 anonim ***** válasza:
64%
3. vagyok. Kérdező te komolyan gondolod,hogy véletlen volt a vírus? Ami még fontos lenne, hogy miért pont most történik ez és miért nem 5 évvel korábban vagy később?
2021. márc. 28. 10:08
 15/27 anonim ***** válasza:
73%
Trumpék szerint bizony a Vuhani laborból jött a vírus: [link]
2021. márc. 28. 10:13
 16/27 anonim ***** válasza:
77%
És egészen véletlenül pont egy víruskutató intézet közelében ette meg az a szerencsétlen kínai a fertőzött denevért, mert hol máshol... És Bill Gates, aki most ebből mérhetetlen hasznot húz, teljesen véletlenül jósolgat világjárványt már évek óta. Nem állítom egyikre sem hogy 100% a valószínűsége hogy van összefüggés, csak az emberek között vannak akik szoktak gondolkodni, nem csak "a tévé azt mondta, akkor biztos úgy van" felfogással él.
2021. márc. 28. 10:16
 17/27 anonim ***** válasza:
72%
Jó lenne, ha nem a laposhívőkkel egy szintű embereknek tartanák a vírusszkeptikusokat. Amúgy nem mindenki gondolja azz, hogy a chip be lesz ültetve, meg ilyen baromságokat és mégis kételkedik a járványról szóló hírek valóságtartalmában illetve a vakcinakomisszárok őszinteségében.
2021. márc. 28. 10:24
 18/27 anonim ***** válasza:
24%
Amint az oldalon is látni, csak szélsőségekben képesek gondolkodni. Aki nem polgárpukkaszt 0-24 egy 5 éves ovis gyerek szintjén, az nekik egyenlő a házába zárkózó halálosan rettegővel. A vírusszkeptikusok életének legfontosabb eleme a vírus. Semmi másról nem tudnak beszélni, ebben élik ki minden agressziójukat. Életcélt adott nekik.
2021. márc. 28. 10:37
 19/27 A kérdező kommentje:

Ez a tobzoska meg denevér vírus egy hülyeség. Hirtelen az embereket is fertőzi, ennyire hatékonyan?

[link]

Igen wuhanban véletlenül pont van egy víruslabor, aminek a logója véletlenül ugyanaz mint egy kitalált cégnek. Ami véletlenül egy vírust terjeszt el.

2021. márc. 28. 10:43
 20/27 anonim ***** válasza:
76%
#18 A vírusszkeptikusok pont a hátuk közepére se kívánják ezt az egész hisztériát. Ha nem nehezítenék meg a mi életünket is azért hogy a vírusrajongók boldogok legyenek, akkor leszarnánk ezt az egészet. De hogy ignoráljuk, miközben a csapból is ez folyik, minden zárva, vagy takaréklángon üzemel és soha nem látott válságot hozunk ezzel magunkra? Undorító ez az egész, amit vírusra hivatkozva művelnek velünk. Azért egy kis reménysugár hogy kezd a józanul gondolkodók felé billenni a mérleg. Kár hogy kicsit későn.
2021. márc. 28. 10:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!