Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A Covid-19 eredetéről mi a...

A Covid-19 eredetéről mi a véleményed?

Figyelt kérdés

2021. márc. 21. 01:40
A kérdező szavazást indított:
Természetes eredetű (denevérek között fejlődött ki)
Mesterséges eredetű (kifejlesztett vírusról van szó)
Valószínűleg természetes eredetű
Valószínűleg mesterséges eredetű
Nem tudom
Egyéb: leírom hozzászólásba
71 szavazat
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
49%
természetes a covid
2021. márc. 21. 01:49
 2/38 anonim ***** válasza:
48%

Vuhanban van egy labor ahol kifejezetten koronavírusokat tenyésztenek tanulmányozás céljából. A Vuhani piacnál ahol először felbukkant a vírus, a piactól 50-100 méterre található ez a labor.

Szerinted?

2021. márc. 21. 02:02
 3/38 anonim ***** válasza:
12%
szerintem természetes, és nem denevérektől ered, hanem kígyók közt fejlődött ki
2021. márc. 21. 02:23
 4/38 anonim ***** válasza:
73%

Ez a méter nekem nem stimmel, egy ilyen labor -főleg komcsi országokban- titkos, biztos nem engednék, hogy halpiac legyen mellettük.

Most vagyok benne, eléggé rossz ez a covid, olyan mintha gyengusz náthám lenne , de mellette pedig nehéz légzés, láz, íz-szaglás vesztésem volt reggelre viszont most már nincs, más családtagnál meg 4 napig volt íz-szaglás vesztés. Konteózhatnék, de nagyon nem voltam sosem beteg mástól csak influenzától, de az miatt volt, hogy 1 télen több alkalommal is. Olyan érzésem mint, most, hogy próbálok mélyebb ( nem mély, mélyebb ) levegőt venni és nem bírok, na ilyen még nem volt , és utána egyet köhögök. 22 éves vagyok, dagadt , de sosem cigiztem meg nem csináltam semmi károsat egy felsős kocka vagyok, mint az a szemüveges dagadt csávó a számteches mémeken. És már annyi, hogy dagadék vagyok máris szenvedek ettől. De ellenpélda, sportos 40 éves alapbetegségek nélküli ismerős pár napja halt meg lélegeztetőgépen volt. Másik, 35 éves maraton futó óvónő meg 2 hétig szenvedett otthon s szövődménye az lett, hogy 1 hónapja szívgyógyszert szed.

Akkor 67 éves kövér , cukorbeteg nő ismerősöm csak 4 napig volt lázas.

Nem hazudok, ezek fedik a valóságot, csak mondom. :) most vagyok ebbe a xarba benne.

2021. márc. 21. 02:25
 5/38 anonim ***** válasza:
80%
Jah igen, és memóriazavarom van, elfelejtem, hogy hova tettem a bögrém meg a szövődmény szó sem jutott eszembe most, vagy fél percet gondolkodtam.
2021. márc. 21. 02:27
 6/38 anonim ***** válasza:
75%

JOBBULAST!!!!! ❤

En csutortokon kaptam meg az elso vakcinamat (Moderna). Kicsit fajt penteken a karom, de csak kb mint amikor izomlazas vagy. A masodikat aprilisra utemeztek, 4 hetre az elozohoz kepest

(kulfoldon elek)

2021. márc. 21. 03:45
 7/38 anonim ***** válasza:
27%

Ezt most csak egyfajta szatíraként írom, de eszembe jut néha, hogy amikor ezek a témák feljönnek, akkor a nagy hittérítők nincsenek sehol.

Pedig elvileg hangoztatniuk kéne, hogy a vírust ember nem hozhatta létre, mivel csak Isten képes teremteni, illetőleg természetes módon sem jöhetett létre, hiszen az evolúció hazugság, nem alakulnak ki fajok csak úgy, maguktól.

Ebből következően nyilvánvalóan csakis Isten teremthette, és küldte a nyakunkba egyfajta modern özönvíz vagy istencsapás gyanánt.

2021. márc. 21. 04:40
 8/38 anonim ***** válasza:
39%
Nehéz eldönteni, mert olvastam már olyat, hogy erre lehetett számítani, olyat is olvastam, hogy bizonyos katonai körök tudtak a létezéséről, és valóban kiszabadult a szellem a palackból, tehát mindenféle infó van.
2021. márc. 21. 06:47
 9/38 anonim ***** válasza:
28%

#7: én nem vagyok hívő, de ha körülnezel a világban, az "úr" bűnügyi profiljába simán beleillik ez az aljasság, az Ószövetség masrol sem szol, csak hogy a zsarnok pusztítja a népet :)

Egyébként ember által módosított vírusrol van szó, a vita csak azon megy, hogy szándékosan vagy veletlenül felkész állapotban szabadult-e el.

Mindenesetre nagyon jó alapot adott egy gazdasági válság kikényszerítesére, ami már 3 év kesésben volt a nagytőkes elit várakozásaihoz képest.

Undorító egy betegség, en egészséges 36 éves vagyok, 1 hete lázas vagyok, és úgy köhögök majd megdöglök, Influenzában 2 nap láz, egy kis pihi, és minden ment tovább. Ez nagyon nem ugyanaz.

A 6. lázas nap volt az első hogy nem vettem be lázcsillapítót, mert már csak 38-ig ment fel. Az elején 3 napig 39+, algopyrin sem vitte le.

Ja és már a láz előtt is szarul voltam 3 napig

2021. márc. 21. 06:52
 10/38 anonim ***** válasza:
41%

Szomorú, hogy sokan még mindig nem ismerik a történetet, pedig az eltitkolt igazságok amiket mindenki tud pont hu már többször is megírta.

Bill Gates terve, hogy a világ népességét drasztikusan lecsökkentse, lehetőleg egymilliárd alá. Erre igazából a zsidók bérelték fel, és azt ígérték neki, hogy ha tényleg be tud menni egymilliárd alá, akkor az általuk irányított háttér-világkormány mindenhol olyan törvényeket hoz, hogy a Föld minden lakosának kötelező legyen Microsoft termékeket vásárolnia. Ezért Bill Gates épített néhány laboratóriumot a Föld különböző pontjain, direkt olyan helyeken, melyekről a műholdak is csak homályos képet tudnak készíteni az adott helyeken összesűrűsödő chemtrail miatt. Valószínűleg a repülőgépeket is már eredetileg ennek az előkészítésére találták fel, erre utal az is, hogy a Wright testvérek (ők alkották meg az első működő repülőt) édesanyja egy zsidó bankár szeretője volt. A laboratóriumokban Bill Gates összegyűjtötte a világ legkapzsibb, de legéleseszűbb mikrobiológusait, nekik azt ígérte, hogy vezető szerepet kapnak majd az új világrendben. Figyeljük meg, amint a járvány elül, sok ország vezető pozícióiba mikrobiológusok fognak kerülni. Ezek a mikrobiológusok kvantumtechnika segítségével megalkották egy vírust, melynek három különböző állapota van: egyrészt nem is létezik, másrészt egy kis náthát okoz, harmadrészt olyan súlyos kétoldali tüdőgyulladást okoz, hogy abba nagyon könnyen bele lehet halni. Az állapotok között Bill Gates tud kapcsolgatni egy olyan távirányító segítségével, mely az 5G hálózatot használja. Ezért is nagyon fontos, hogy kidolgozzanak áloltásokat, hogy a megfelelő chipek mindenkibe eljussanak, hogy mindenkiben közvetlenül lehessen kapcsolgatni a vírust és irányítani a tudatát. Amikor a fejlesztés véget ért, magukat kínainak álcázó észak-koreai kémek közreműködésével fertőzött tobzoskákat, kígyókat és denevéreket csempésztek egy vuhani piacra. Innentől már ment minden magától, a vírus elkezdte a terjedését. A biztonság kedvéért lefizettek és a családjával megzsaroltak egy vuhani szemészorvost, hogy tegyen úgy, mintha a betegség létezne, miközben az nem is létezik. Ezek után már csak a világ országainak kormányainak kellett parancsba adni, hogy rendeljék el a lezárást, a maszkhordást, arra hivatkozva, hogy így kevesebben fognak meghalni. Ezt a részt a háttér-világkormány intézte, amiről tudvalevő, hogy a világ összes politikusának parancsol. [Egyébként ez tényleg nagyon súlyos, ezt én írom, nem az eltitkolt igazságok amiket mindenki tud pont hu: nekem van egy nagynéném, aki Görcsönydobokán indult polgármesternek, 337 fős falu, mégis a választás előtt megjelent nála a világkormány megbízottja, hogy megválasztása esetén nekik tartozik engedelmességgel. Még a világkormány-igazolványát is megmutatta. Végül nem is választották meg, aminek örülök, különben soha többé nem tudnék bízni a nagynénémben. Ennyire ott vannak mindenhol. Elképesztő.] Bevezették tehát a korlátozó intézkedéseket. Ami azóta van, azt mindenki tudja, nemcsak azok, akik olvassák az eltitkolt igazságok amiket mindenki tud pont hu-t, úgyhogy innentől nem részletezem.

2021. márc. 21. 07:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!