Semmit, maximum kirohogni, attol idegesek lesznek.
2021. márc. 28. 08:54
2/27 anonim válasza:
Honan tudod hogy nem ők mondanak igazat?
2021. márc. 28. 08:56
3/27 anonim válasza:
Aki támadja a vírus szkeptikusokat mint a kérdező is,ha annyira okos akkor árulja már el,hogy mi az oka az egész világjárványnak.Mert biztos van valami oka,mégsem tudtok rá válaszolni,ugye kérdező?
2021. márc. 28. 09:01
4/27 anonim válasza:
Ignorálni.
2021. márc. 28. 09:07
5/27 anonim válasza:
Ellenőrizni kellene őket, listázni.
Meg drónokkal figyelni az utcán őket.Tetten éréskor pedig mehet nekik a csekk.
Remélem már robog a fekete volga a vírus tagadók felé,a parlament előtt pedig már építik a máglyát a másképpen gondolkodók elégetéséhez.
(A vírusrettegőknek hála közel van,vagy már itt is van a totális diktatúra, köszönjük)
2021. márc. 28. 09:18
8/27 anonim válasza:
Meghallgatni őket, figyelni az érveikre, és rájönni, hogy igazuk van.
2021. márc. 28. 09:19
9/27 anonim válasza:
Hagyni őket élni az életüket. A legnagyobb bajunk nem azzal van hogy ti féltek, hanem azzal hogy az én munkahelyem is menjen tönkre, az én vállalkozásom is menjen tönkre, én se ülhessek be egy étterembe, én is menjek haza nyolcra mert ti féltek. Minnél erőszakosabban toljátok a riogatást, a hisztiztetést és az oltáspropagandát, annál gyanúsabb hogy van valami a háttérben egy egyszerű víruson kívül is. Ha az embernek valamit nagyon erőszakosan próbálnak letuszkolni a torkán és rábeszélni milyen jó, akkor akarva-akaratlanul is elkezd gyanakodni. Ha nem állna le emiatt a világ, nem tennék tönkre emberek megélhetését értelmetlenül, akkor hidd el, szarnék bele a hőn szeretett vírusotokba.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!