Óraátállítás - ezt akkor most jól értem?
Figyelt kérdés
Szóval van ez az értelmetlen hagyomány, amit valaki utál, valakit nem érdekel, de senki sem akarja, hogy legyen. Az EU megszavazta, hogy 2021-től kezdve ne legyen. És erre mi most átállítjuk az órát, miért is, mert teljesen hülyék vagyunk?2021. márc. 16. 14:37
11/16 anonim válasza:
Az embereknek kéne dönteni ! Nem a kormánynak ! Tudni kell a téli az eredeti ! Napfényes órák számát nem lehet befolyásolni !
12/16 anonim válasza:
dehogynem lehet
például ha akkor sűt a nap mikor alszol az máris elveszett
ha a téli időszámítás maradna akkor májustól julius végéig hajnali fél 4 kor kezdene világosodni
Te gondolom alszol akkor, kedves 11 es
De ha a nyári marad akkor télen este 1 órával tovább van világos és az nagyon jól hat a lélekre
Az hogy ezáltal reggel később kel fel a nap meg nem lényeges mert a dolgozó emberek nagyrésze igy is ugy is sötétben kell abban az idószakban
13/16 anonim válasza:
#12 Nem épp most keltem. De a világos / sötét órák száma ugyanaz bármelyik lesz. Még ezt az alapvető dolgot sem értik meg sokan sajnos.
14/16 nemaRendőrség válasza:
Persze hogy ugyanannyi lesz. De nem mindegy hogy mikor van.
Én szívem szerintem 3 órával tolnám el, hogy télen este 6ig-7ig világos legyen
15/16 anonim válasza:
És reggel kilencig sötét? Azért a reggeli világos nem mindegy abból a szempontból, hogy milyen hangulatban mennek munkába az emberek.
16/16 hakapeszimaki válasza:
15/15 Reggel világosban se mész jobb kedvvel dolgozni,mert dolgozni nem szeretsz világosban se,meg sötétben se,akkor nem mindegy? Délután legyen világos,mikor abbahagyod a munkát,és hazamész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!