Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Óraátállítás - ezt akkor most...

Óraátállítás - ezt akkor most jól értem?

Figyelt kérdés
Szóval van ez az értelmetlen hagyomány, amit valaki utál, valakit nem érdekel, de senki sem akarja, hogy legyen. Az EU megszavazta, hogy 2021-től kezdve ne legyen. És erre mi most átállítjuk az órát, miért is, mert teljesen hülyék vagyunk?

2021. márc. 16. 14:37
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
0%
Miért, te szeretnéd, hogy hajnali 1-kor már pirkadjon? Régen nincs már TSZ, nem sok értelme lenne. Az egész hűhó pótcselekvés volt eleve. Nem véletlenül találták azt ki, és nem azért, hogy este fél 11 helyett fél 12-kor sötétedjen.
2021. márc. 16. 14:40
 2/16 anonim ***** válasza:
71%
Nem jól érted. Azt szavazták meg, hogy ne legyen óraátállítás. A tagállamoknak egyenként el kell dönteniük, hogy mely időzónát akarják használni EGÉSZ ÉVBEN. A választási lehetőségünk GMT+1 egész évben, ami a téli időszámításunk, illetve GMT+2 egész évben, ami a nyári időszámításunk. Ha az előbbi mellett döntünk, akkor most előre, ősszel pedig vissza kell állítanunk az órát, és az lesz az utolsó állítás. Ha az utóbbi mellett düntünk, akkor most előreállítjuk az órát, és ez lesz az utolsó.
2021. márc. 16. 14:41
 3/16 anonim ***** válasza:
68%

Nem. Megint az EU töketlenkedik...

"A képviselők további egyeztetésre kérték az Európai Bizottságot és a tagállamokat annak érdekében, hogy az egységes piac működését ne forgassa fel az, hogy egyes országok a téli, míg mások a nyári időszámítás mellett döntenek. A javaslattal kapcsolatban elfogadott tanácsi álláspont nincs, azt mostanáig a 2020-ban és 2021 első felében soros elnökségek egyike sem tárgyalta. " Behir.hu

2021. márc. 16. 14:41
 4/16 anonim ***** válasza:
93%
Tényleg töketlenkedés, de talán most érthető is. Valóban megszavazták, hogy ne legyen ide-oda állítgatás, de aztán meg azt kellett volna eldönteni, hogy a téli vagy a nyári időszámítás legyen. Csak aztán közbejött a covid, és ezért nem foglalkozott senki a dologgal, úgyhogy csúszik az egész.
2021. márc. 16. 14:57
 5/16 anonim ***** válasza:
18%
4-es. Érthető a töketlengedés vagy nem de arra azért volt idejük és energiájuk, hogy lmbtq barát zónává nyílvánítsák ez EU-t... Minden lósz...rral foglalkoznak, csak azzal nem, amivel kéne.
2021. márc. 16. 15:00
 6/16 anonim ***** válasza:
36%

még nincs eldöntve hogy a téli vagy a nyári időszámítás marad

amugy ahogy ismerem a gyökér orbánékat tuti a télit választják majd

és juniusban 3 kor lesz a napfelkete, és egész évben korán fog sötétedni

2021. márc. 16. 15:10
 7/16 nemaRendőrség ***** válasza:
58%

Csak én nem értem mi a baja a népeknek az óraátállítással?

Minek legyen napos reggel 5kor ha délután 5kor mikor jövök haza a munkából már vak sötét van, igenis állítsák át.

2021. márc. 16. 15:49
 8/16 anonim ***** válasza:

6# kicsit se zavarjon ( megint) a valóság:

"Gulyás Gergely a múlt heti kormányinfón az óraátállítás eltörléséről szóló újságírói kérdésre mindössze annyit válaszolt, ha rajta állna a döntés, ő a nyári időszámításra." Alfahír

Ebből tuti, hogy a magyar kormány a nyárit választaná, ha az EU nem töketlenkedne, ahogy korábban írtam.

2021. márc. 16. 16:09
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
7: a nyárit akarja a kormány, ami azt jelenti, hogy télen a rövid napokon reggel 8, fél 9-ig sötét lesz, viszont délután 5-ig világos
2021. márc. 16. 17:03
 10/16 nemaRendőrség ***** válasza:
28%

Zsír, akkor amég a munkában rohad az ember süt a nap.

Most legalább reggel kaptam napfényt, volt hogy sétáltam munkába 30 percet, legalább addig is napon vagyok

2021. márc. 16. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!