Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi Magyarok miért vagyunk...

Mi Magyarok miért vagyunk ennyire gyűlölködő népség?

Figyelt kérdés

Elég ehhez megnézni egy Facebookos komment szekciót.

Mindig csak a beszólogatás, kötözködés, rassziszmus folyik nálunk, mindenki azt hiszi hogy okosabbak másnál stb.. semmi szeretet, összetartás nincs bennünk, mindig csak a negatívum és gyűlölet.

Arról ne is beszéljünk hogy a Magyarok többsége gyáva és könnyen félre vezethető mindenféle hülyeséggel. Persze tisztelet a kivételnek!

A külföldön dolgozó Magyarokról sem javulnak ezek a negatív dolgok, ahelyett hogy össze fognának külföldön a saját honfitársaikkal, ehelyett inkább kirekesztik egymást. Amíg Angliába dolgoztam mindig próbáltam nagy ívben elkerülni a Magyar kollégákat, mert mindig csak a negatívum és pletykálgatás folyik a szájukból nap mint nap, semmi pozitív értelmes dolgokat nem tudnak mondani.

Miért vagyunk ilyenek?

2021. febr. 16. 15:45
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
0%

"Csak kérdezem, magadat is ide sorolod?"

igen, nyilván, azért is kezdtem rögtön úgy, hogy ÁTLAG magyar. gondoltam, ezek után nyilvánvaló lesz, hogy nem terjesztem ki a mondandóm minden egyes magyarra, de úgy látom, magyar fórumokon ezt is rendszeresen el kell magyarázni.

2021. febr. 19. 11:39
 32/32 anonim ***** válasza:
57%

Értem, te viszont átlag feletti magyarnak képzeled magad.

Ezúton javaslom megfontolásra saját (?) gondolataidat: "a magyar jóval beképzeltebb, bunkóbb és jóval tájékozatlanabb." Amivel egyébként nem értek egyet, te sem azért vagy beképzelt, bunkó, és tájékozatlan, mert magyar vagy.

2021. febr. 19. 12:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!