Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi Magyarok miért vagyunk...

Mi Magyarok miért vagyunk ennyire gyűlölködő népség?

Figyelt kérdés

Elég ehhez megnézni egy Facebookos komment szekciót.

Mindig csak a beszólogatás, kötözködés, rassziszmus folyik nálunk, mindenki azt hiszi hogy okosabbak másnál stb.. semmi szeretet, összetartás nincs bennünk, mindig csak a negatívum és gyűlölet.

Arról ne is beszéljünk hogy a Magyarok többsége gyáva és könnyen félre vezethető mindenféle hülyeséggel. Persze tisztelet a kivételnek!

A külföldön dolgozó Magyarokról sem javulnak ezek a negatív dolgok, ahelyett hogy össze fognának külföldön a saját honfitársaikkal, ehelyett inkább kirekesztik egymást. Amíg Angliába dolgoztam mindig próbáltam nagy ívben elkerülni a Magyar kollégákat, mert mindig csak a negatívum és pletykálgatás folyik a szájukból nap mint nap, semmi pozitív értelmes dolgokat nem tudnak mondani.

Miért vagyunk ilyenek?

2021. febr. 16. 15:45
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Menj el egyszer határon túlra. A szöges ellentéte a jelenlegi “Magyarországnak”. Ott úgy kezelnek, mintha egy családtag lennél. Nem tudok rájönni, honnan ez a sok gyűlölet, talán a fogyasztói társadalom, illetve már nem is igazán magyarok az itt élők

az akkori betelepítéseknek, háborúknak köszönhetően. Amikor egy erdélyit lerománoznak? Ez már dupla rasszizmus, ez aztán a “magyarság”.

2021. febr. 17. 06:51
 22/32 anonim ***** válasza:
0%
S az is érdekes, hogy a románokkal is jól kijönnek az erdélyiek.
2021. febr. 17. 07:07
 23/32 anonim ***** válasza:
46%
Az erdélyiek gondolom akkor jönnek ki legjobban a románokkal, amikor azok agyba-főbe verik őket.
2021. febr. 17. 14:07
 24/32 anonim ***** válasza:
29%
#23 Kevesebb Kurucinfót olvass.
2021. febr. 17. 17:16
 25/32 anonim ***** válasza:
62%

Látom itt van a félasszimilált "erdélyi" magyarromán, aki tövig benyal az új "népének". Vagy csak egy dilettáns balos vagy. Érdekes, amikor én társalogtam erdélyi magyarokkal, egy sem kedvelte a románokat, éljenek Temesváron, Torockón, vagy Budapesten.

Kényelmes a bocskor a lábadon?

2021. febr. 17. 18:19
 26/32 anonim ***** válasza:
0%
#25 Na, átmentünk a személyeskedésbe. Nem baj, ez téged minősít, a te szegénységi bizonyítványod. Kultúra sok ragadt beléd.
2021. febr. 17. 18:56
 27/32 anonim ***** válasza:
8%

Gyanakvó emberek vannak manapság, ha nem olyan a természetük, akkor egy rokon dumálja tele a fejét azzal, hogy mindenki rossz a világon.

Felnőtt korban meg sok mindent kell nyelnie az embereknek, a feszültségeta neten vezetik le.

Ez tényleg érződik az Interneten, ha egy angol nyelvű kommentszekciót megnézek, azt látom, hogy az emberek normálisan kommunikálnak, míg egy magyar nyelvű Facebook kiírás alatt mindenki a másikra támad.

Konkrétan az időjáráson is képesek összeveszni...

Én, amikor anorexiás voltam, egy angol nyelvű Facebook csoportba léptem be és más volt, mint egy magyar társaság.

2021. febr. 18. 07:09
 28/32 anonim ***** válasza:
A kedvencem az volt, amikor egy bízfogyasztással kapcsolatos kiírás alatt egy kommentelő kezdte a FBn fényezni magát, hogy a gyereke vizelete átlátszó, mert ő megfelelő mennyiségű folyadékot ad a gyermekének...
2021. febr. 18. 07:11
 29/32 anonim ***** válasza:
8%

nem provokálni akarok, de én hajlok arra, hogy a genetika is közrejátszik.

csak a történelmi előzményekkel és a botrányos oktatási rendszerrel nem lehet magyarázni, hogy az átlag magyar miért ennyire rosszindulatú, szolgalelkű

"mindenki azt hiszi hogy okosabbak másnál stb"

ez az, amit sosem fogok megérteni. talán a önbizalomhiány túlkompenzálása?

a legnagyobb különbség egy külföldi és egy magyar között, h a magyar jóval beképzeltebb, bunkóbb és jóval tájékozatlanabb.

egyszerűen mintha az átlag magyar olyan lenne, mint egy gyerek: nem érzi a határokat, nincs tisztában a saját képességeivel, nem tud viselkedni.

mérnöki területen dolgozom, és hihetetlen történeteket tudnák mesélnia jobbára 50 feletti kötekedő, buta emberekről. kezdve az ügyfelektől a postán sorban álló idegbetegekig.

2021. febr. 19. 11:22
 30/32 anonim ***** válasza:
88%

"legnagyobb különbség egy külföldi és egy magyar között, h a magyar jóval beképzeltebb, bunkóbb és jóval tájékozatlanabb."

Csak kérdezem, magadat is ide sorolod?

2021. febr. 19. 11:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!