Mi Magyarok miért vagyunk ennyire gyűlölködő népség?
Elég ehhez megnézni egy Facebookos komment szekciót.
Mindig csak a beszólogatás, kötözködés, rassziszmus folyik nálunk, mindenki azt hiszi hogy okosabbak másnál stb.. semmi szeretet, összetartás nincs bennünk, mindig csak a negatívum és gyűlölet.
Arról ne is beszéljünk hogy a Magyarok többsége gyáva és könnyen félre vezethető mindenféle hülyeséggel. Persze tisztelet a kivételnek!
A külföldön dolgozó Magyarokról sem javulnak ezek a negatív dolgok, ahelyett hogy össze fognának külföldön a saját honfitársaikkal, ehelyett inkább kirekesztik egymást. Amíg Angliába dolgoztam mindig próbáltam nagy ívben elkerülni a Magyar kollégákat, mert mindig csak a negatívum és pletykálgatás folyik a szájukból nap mint nap, semmi pozitív értelmes dolgokat nem tudnak mondani.
Miért vagyunk ilyenek?
Menj el egyszer határon túlra. A szöges ellentéte a jelenlegi “Magyarországnak”. Ott úgy kezelnek, mintha egy családtag lennél. Nem tudok rájönni, honnan ez a sok gyűlölet, talán a fogyasztói társadalom, illetve már nem is igazán magyarok az itt élők
az akkori betelepítéseknek, háborúknak köszönhetően. Amikor egy erdélyit lerománoznak? Ez már dupla rasszizmus, ez aztán a “magyarság”.
Látom itt van a félasszimilált "erdélyi" magyarromán, aki tövig benyal az új "népének". Vagy csak egy dilettáns balos vagy. Érdekes, amikor én társalogtam erdélyi magyarokkal, egy sem kedvelte a románokat, éljenek Temesváron, Torockón, vagy Budapesten.
Kényelmes a bocskor a lábadon?
Gyanakvó emberek vannak manapság, ha nem olyan a természetük, akkor egy rokon dumálja tele a fejét azzal, hogy mindenki rossz a világon.
Felnőtt korban meg sok mindent kell nyelnie az embereknek, a feszültségeta neten vezetik le.
Ez tényleg érződik az Interneten, ha egy angol nyelvű kommentszekciót megnézek, azt látom, hogy az emberek normálisan kommunikálnak, míg egy magyar nyelvű Facebook kiírás alatt mindenki a másikra támad.
Konkrétan az időjáráson is képesek összeveszni...
Én, amikor anorexiás voltam, egy angol nyelvű Facebook csoportba léptem be és más volt, mint egy magyar társaság.
nem provokálni akarok, de én hajlok arra, hogy a genetika is közrejátszik.
csak a történelmi előzményekkel és a botrányos oktatási rendszerrel nem lehet magyarázni, hogy az átlag magyar miért ennyire rosszindulatú, szolgalelkű
"mindenki azt hiszi hogy okosabbak másnál stb"
ez az, amit sosem fogok megérteni. talán a önbizalomhiány túlkompenzálása?
a legnagyobb különbség egy külföldi és egy magyar között, h a magyar jóval beképzeltebb, bunkóbb és jóval tájékozatlanabb.
egyszerűen mintha az átlag magyar olyan lenne, mint egy gyerek: nem érzi a határokat, nincs tisztában a saját képességeivel, nem tud viselkedni.
mérnöki területen dolgozom, és hihetetlen történeteket tudnák mesélnia jobbára 50 feletti kötekedő, buta emberekről. kezdve az ügyfelektől a postán sorban álló idegbetegekig.
"legnagyobb különbség egy külföldi és egy magyar között, h a magyar jóval beképzeltebb, bunkóbb és jóval tájékozatlanabb."
Csak kérdezem, magadat is ide sorolod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!