Miért akarja sok ember legalizálni a marihuánát?Nem elég az alkohol?
Figyelt kérdés
Nem értem nincs így is elég függő? Miért kellene még a marihuánát is legalizálni?2021. febr. 10. 15:57
11/15 anonim válasza:
Az alkohol KÁROSABB és addiktívabb is mint a marihuána. Ha az alkohol legális nem értem milyen alapon elfogadhatatlan a marihuána. A nyuggereket zavarja azt értem, de azon kívül mi akkora nagy baj van vele?
12/15 anonim válasza:
11-es,
az a baj vele, hogy tágítja az elméd, így betépve elkezdesz gondolkozni a "dobozon" kívül, amit a kormány nem szeretne. Alkoholista társadalmat könnyebb irányítani.
13/15 anonim válasza:
Azért, mert marihuána és függők mindenképp lesznek - aki nagyon venni szeretne általában meg tudja oldani :) Csak felmerül a kérdés, hogy az ebből származó bevétel alvilági körökben/pattanásos tinédzserek zsebében, vagy állambácsinál van jobb helyen. Ezen kívül az illegális termékek piacán nincs minőségellenőrzés, tehát a feketepiaci áru minősége és tisztasága sokszor megkérdőjelezhető - az állam és a fogyasztók is nyernének a legalizálással, a tényleges bűnözők pedig buknának. Én ezért.
14/15 anonim válasza:
Azt tegyük hozzá hogyha legális lenne, és boltokban lehetne kapni, akkor közel sem ennyi lenne az ára egy grammnak az adók miatt
15/15 anonim válasza:
Nagyon sok ember él hivatalosan most is mesterséges drogokon, kedélyjavítókon, nyugtatókon, amik mind sokkal károsabbak mint a fű...ezeket el lehetne hagyni...persze a gyógyszergyárak nem lennének boldogok, mert ez nekik nagyon nagy üzlet.
Egy nagy kupac adóbevételt is hozna, és az alvilági üzletek egy részének rendesen alávágna.
Azok akik még droghoz szeretnének jutni, és így is úgy is hozzájutnak, legalább biztonságosan és legálisan tehetnék meg, az államnak még pénzt is hozzva, mint a cigi meg az alkohol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!