Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ha családpárti vagyok és...

Ha családpárti vagyok és hiszek a nemzeti értékekben, kire szavazzak?

Figyelt kérdés

Szóval jelenleg a Fidesz tökéletesen megtestesíti ezt a politikát, csak az a baj, hogy ott a korrupció, pedig ha nem lenne, alapelvekben egyetértenék a politikájukkal, mert lehet köpködni őket, de azért elvitathatatlan, hogy a családtámogatásaik és családpolitikájuk, meg hogy nemzetek Európájában gondolkodnak az valóban jó elgondolás.

Szerintetek a Mi Hazánk ezt képes folytatni? Ők jobbak lennének?

2021. febr. 7. 13:18
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
8 te valami retardált lehetsz 0 százalékos
2021. febr. 7. 13:42
 12/21 anonim ***** válasza:
40%

11-es!

Ne higgy te a látszatnak! :)

2021. febr. 7. 13:47
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

A nemzeti értékek valamelyest minden pártnak fontosak még akkor is ha mindannyian mást gondolunk róla.

A Fidesznél mérhetetlenül elszemtelenedtek, szavazz arra az ellenzéki pártra amely leginkább közel áll hozzád.

2021. febr. 7. 14:14
 14/21 anonim ***** válasza:
M1 mert ugy is megvan ki nyer.
2021. febr. 7. 15:11
 15/21 anonim ***** válasza:
77%
Nem vagyok fideszes, de sajnos jelenleg egyedül a Fidesz a kormányzóképes párt, akit viszonylag elfogad a nagy átlag. Aki a mostani ellenzékre szavaz, az tudhatná, hogy hatalmas káosz zúdul majd az országra, ha ők nyernének. Gazdasági és demográfiai értelemben is. A Fidesz viszonylagosan védelmezi a nemzeti értékeket, látható, milyen elfajzott ideológiák próbálnak beszivárogni az országba. Nem kell visszasírni Kádár szocializmusát, de ő is abban volt hasonló Orbánhoz, hogy Moszkva ellenében próbált gúzsba kötve táncolni, ahogy épp most Orbán teszi. A Mi Hazánknak vannak szimpatikus kezdeményezései, de józan választópolgár tudja, ők kis párt.... És azok is maradnak, 10% alatti küszöbbel.
2021. febr. 7. 18:37
 16/21 A kérdező kommentje:

Utolsó, nagyon igaz! Én is kb. ezt érzem, hogy le kell nyelni sajna a korrupciót, mert inkább legyen korrupció, de azzal együtt haladás, mint baloldali bohóckodás. Eleve nem tudom elképzelni hogy osszák majd fel egymás közt a pozíciókat. Valóban borítékolható a káosz.

Ezért is félek, egy Mi Hazánk még talán benne lenne a pakliba, de ha csak a Fidesztől vesz el szavazatot, és emiatt borul minden, akkor ott baj lesz. Sajna én is látom, amit sokan nem, hogy Nyugatról ez az újfajta genderideológia, bevándorláskérdés valóban veszélyt jelent, mégha ezt sokan propagandának fogják fel. Nyílván sokat ferdít rajta a Fidesz a sok sorosozással, de akkor is valódi probléma ez, és abban is igaza van Orbánnak, hogy sok kérdésben szembe megy Brüsszellel. Csak a negatívumok miatt sokan nem ezt látják, meg a korrupció kicsit engem is zavar, de a baloldal is bizonyította, hogy ők sem jobbak. Ott meg az ő embereik nyernék a közbeszerzéseket, szóval lehet be kell ezt nyelni a stabil kormányzás érdekében, legalábbis jövő év elejére kiderül, hogy mennyire stabil.

2021. febr. 7. 19:52
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Az a fő probléma, hogy az emberek könnyen hajlanak ide-oda, ahol azt érzik: igen, ez a párt jól mondja, és az úgy is lesz! Nem tudom, a Fidesz tudja-e, elismeri-e, hogy hiába akar ezzel jót, ha a cigaretta árát megemeli(márciusban 170 forintot dobnak rá, lehet EU-s nyomásra), akkor itt már vége a világnak, megspékelve benzináremeléssel, kenyér árának emelésével, meg pár baloldali kamuhírrel, akkor a nép egyszerű fia úgy érzi, ittend most változás kell, és balra szavaz. Pedig a dolgok nem ilyen egyszerűek, ha a baloldal lenne hatalmon, a cigi ugyanúgy drágulna, ahogy a benzin és a kenyér is, és pár jobboldali vívmány is nagy valószínűséggel menne a süllyesztőbe. Meg lenne még kicsi adóemelés, még kicsi megszorítás. Korrupció ugyanúgy, ha nem nagyobb mértékben, csak most nem jobbra, hanem balra. Még a valódi baloldal, Thürmer is a fejét csóválja Gyurcsányék munkálkodása láttán, én pártatlan vagyok, de javítsatok ki, a fideszen kívül kinek van valódi programja? Szíjjártó helyett ki lenne a külügyminiszter? Van egy értelmes balodali erre a posztra?
2021. febr. 7. 21:17
 18/21 A kérdező kommentje:

Valahogy én is a jobboldali politikát látom az ország szempontjából életképesnek, ezért is vagy Fidesz vagy Mi Hazánk jöhet szóba nálam, de így lehet hajlok akkor inkább a Fidesz felé, elvégre úgy ahogy, de elindult az ország valamiféle fejlődésen, vannak problémák, de azért egyértelműen látni, hogy jobb az összkép, mint 10 éve.

Meg az is jó kérdés, és érdemes lehetne erről is valamiféle vitát folytatni magasabb szinteken, hogy mennyire egészséges az egy ország szempontjából, ha váltogatja egymást folyamat a jobb és baloldal, épp aszerint, hogy mikor melyikből van éplen aktuálisan elege a népnek. Csak mert egyik a másiknak szöges ellentéte. A baloldal kanyar nélkül hazavágna jónéhány intézkedést, ugyanígy tenne a Fidesz is a baloldali intézkedésekkel, szóval ennek az ország fejlődése látná kárát.

2021. febr. 7. 21:43
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Teljes mértékben igazat adok a kérdésíró válaszának! Egyszer jobbra, aztán balra, végül sehová se. Ezt a rendszerváltásnál is meg lehetett figyelni, hogy a nép(és mondjuk ki, az akkori vezetők sem) tudták, mifene az a kapitalizmus, de jó lesz az gyerekek, látjuk a vasfüggönyön túl, ott kolbászból van a kerítés. Hát nem lett. Az átlag nép most az Orbáni jobboldallal azonosítja a Kádár-rendszert, ahol valamiféle állandóság uralkodott, és nem volt gender-propaganda, lmbtq-ideológia, hanem átlagos nyugalom. Ha egyszer itt a Gyurcsányi ellenzék kerül hatalomra, jó pár vívmányt hazavágna kertelés nélkül, és a káosz elszabadulása garantált lenne. A viszonylagos nyugalmat az országra leselkedő nyugati propagandával hazavágnák, mint a huzat. Hiába, valós veszély a bevándorlás, a nemzeti öntudat háttérbe szorítása.
2021. febr. 8. 00:19
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
De rátérhetünk arra is, hogy nem jó nekünk a sok vendégmunkás. Nem, hát tényleg nem hiányoznának a magyaroknak, bugrisok, lényegesen mások, mint mi, magyarok. De inkább elviseljük őket a Fidesz színe alatt, minthogy Gyurcsányék még ezek mellé behoznának pár kisvárosnyi aszfaltra szaró kecskepásztort. Erre a leginkább hangoztatott kijelentés: ők úgy sem maradnak itt! Ó, dehogynem, a nagy káoszban maradna itt minden falura egy pár! Lényegében csinálnának egy átjáróházat, amibe az jön be, aki nem restelli. És íme: itt jön képbe Csurka István 1998-as beszéde: "Ez a kor, amelyben élünk, s különösen az, ami ránk következik a jövendő században [a XXI.-ben, P. Gy.], az a népvándorlás kora. A színes bőrű, mérhetetlen szegénységben élő, de viharosan szaporodó népek keletről nyugatra, délről északra vándorolnak.” Csurka ezt még 1998 telén írta a Magyar Fórumban. Milyen érdekes és mennyire igaz. És hogy lehurrogta, lenácizta ezért a magát az ország szürkeállományának tartó, arrogáns SZDSZ! Pedig nem tévedett… „A végső cél a magyarság kipusztítása. Nem fegyverrel, nem mérges gázzal, hanem pénzügyi politikával, életlehetőségeink elvonásával, mert kell a hely a másoknak.” Szerinte a nemzetközi nagytőke és a bankok elősegítik majd ezt a népvándorlást, ugyanis ez az érdekük. „Néplerakatot akarnak csinálni Európa és Oroszország között.” Még azt is hozzátette: nagyon keserű lesz akkor magyarnak születni…
2021. febr. 8. 01:31
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!