Ha családpárti vagyok és hiszek a nemzeti értékekben, kire szavazzak?
Szóval jelenleg a Fidesz tökéletesen megtestesíti ezt a politikát, csak az a baj, hogy ott a korrupció, pedig ha nem lenne, alapelvekben egyetértenék a politikájukkal, mert lehet köpködni őket, de azért elvitathatatlan, hogy a családtámogatásaik és családpolitikájuk, meg hogy nemzetek Európájában gondolkodnak az valóban jó elgondolás.
Szerintetek a Mi Hazánk ezt képes folytatni? Ők jobbak lennének?
11-es!
Ne higgy te a látszatnak! :)
A nemzeti értékek valamelyest minden pártnak fontosak még akkor is ha mindannyian mást gondolunk róla.
A Fidesznél mérhetetlenül elszemtelenedtek, szavazz arra az ellenzéki pártra amely leginkább közel áll hozzád.
Utolsó, nagyon igaz! Én is kb. ezt érzem, hogy le kell nyelni sajna a korrupciót, mert inkább legyen korrupció, de azzal együtt haladás, mint baloldali bohóckodás. Eleve nem tudom elképzelni hogy osszák majd fel egymás közt a pozíciókat. Valóban borítékolható a káosz.
Ezért is félek, egy Mi Hazánk még talán benne lenne a pakliba, de ha csak a Fidesztől vesz el szavazatot, és emiatt borul minden, akkor ott baj lesz. Sajna én is látom, amit sokan nem, hogy Nyugatról ez az újfajta genderideológia, bevándorláskérdés valóban veszélyt jelent, mégha ezt sokan propagandának fogják fel. Nyílván sokat ferdít rajta a Fidesz a sok sorosozással, de akkor is valódi probléma ez, és abban is igaza van Orbánnak, hogy sok kérdésben szembe megy Brüsszellel. Csak a negatívumok miatt sokan nem ezt látják, meg a korrupció kicsit engem is zavar, de a baloldal is bizonyította, hogy ők sem jobbak. Ott meg az ő embereik nyernék a közbeszerzéseket, szóval lehet be kell ezt nyelni a stabil kormányzás érdekében, legalábbis jövő év elejére kiderül, hogy mennyire stabil.
Valahogy én is a jobboldali politikát látom az ország szempontjából életképesnek, ezért is vagy Fidesz vagy Mi Hazánk jöhet szóba nálam, de így lehet hajlok akkor inkább a Fidesz felé, elvégre úgy ahogy, de elindult az ország valamiféle fejlődésen, vannak problémák, de azért egyértelműen látni, hogy jobb az összkép, mint 10 éve.
Meg az is jó kérdés, és érdemes lehetne erről is valamiféle vitát folytatni magasabb szinteken, hogy mennyire egészséges az egy ország szempontjából, ha váltogatja egymást folyamat a jobb és baloldal, épp aszerint, hogy mikor melyikből van éplen aktuálisan elege a népnek. Csak mert egyik a másiknak szöges ellentéte. A baloldal kanyar nélkül hazavágna jónéhány intézkedést, ugyanígy tenne a Fidesz is a baloldali intézkedésekkel, szóval ennek az ország fejlődése látná kárát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!