Ha családpárti vagyok és hiszek a nemzeti értékekben, kire szavazzak?
Szóval jelenleg a Fidesz tökéletesen megtestesíti ezt a politikát, csak az a baj, hogy ott a korrupció, pedig ha nem lenne, alapelvekben egyetértenék a politikájukkal, mert lehet köpködni őket, de azért elvitathatatlan, hogy a családtámogatásaik és családpolitikájuk, meg hogy nemzetek Európájában gondolkodnak az valóban jó elgondolás.
Szerintetek a Mi Hazánk ezt képes folytatni? Ők jobbak lennének?
A Fidesznek jók a kezdeményezései.
Amit én hiányolok az a negatív SZJA.Ha azt bevezetnék, akkor az "egyszerűbb" emberek tudnának részesülni a családtámogatásból, nem csak a jól kereső diplomások, vállalkozók.
A Jobbik is családbarát, csak az a baj,hogy ők meg összeálltak az MSZP-vel, meg a DK-val.
Szerintem a Mi Hazánk sem családellenes.
Kérdező!
Látom buzgón mesterkedsz azon, hogy ezeket fényezd. Az álságos fideszt már nem tudod jó színben feltüntetni, mert ami "jót" csinálnak, az is csak kamu, a "mihazánk" pedig azzal járatja le magát, hogy dörgölődzik elvtelenül a fideszhez.
Negatív SZJA az eléggél lehetetlen, de nem rossz ötlet. A 4 gyerekeseknek már nem kell SZJA-t fizetni, illetve rengeteg támogatást igénybe lehet venni családosként. Az előző MSZP kormánynak nem volt családpoltikája, soha egy intézkedése nem szólt a családok mellett. Sosem értettem, hogy miért.
Így, ha neked a család a fontos, akkor Fideszre szavaz, mert neked az az érdeked.
"A DK-ra szavazz, ők támogatják a roma családokat!"
Miközben a felcsúti vajda rejtett erőtartalékai ezek.
Igaz Gyurcsi is büszkélkedett az "Én is roma vagyok!" táblával a nyakában.
4#
De, volt az MSZP-nak, csak az volt vele a baj,hogy nem teljesítmény alapú volt.
A cigányoknak a zsebét tömték vele.Kvázi ők szoktatták rá őket a "megélhetési gyermekvállalásra".
7-es!
A "buzgón" azt jelenti, hogy szorgalmasan. Te meg azt hitted, hogy a nemi hovatartozásod firtatom?
Ejnye ejnye!
Korrupció
Legalább ekkora volt a korrupció a balodali kormányzások alatt, csak az EU-s alapoknak alig egy ötödét hívták le.
Ebből ugye kevesebb "csurrant".
Lásd:
"Nincsen sok választás. Azért nincs, mert elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon. (...) Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz. Annyival vagyunk túl az ország lehetőségein, hogy azt el sem tudtuk korábban képzelni."
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!