Van még olyan politikus a világon, aki Orbán Viktorhoz hasonló nézeteket vall?
Előre leszögezem, nem arra gondolok, hogy korrupt, meg médiabirodalmat épít stb., meg ne kezdjen el senki diktarúrázni, mert a diktatúrában le se írhatnád a diktatúra szót, mivel elvisznek érte.
Szóval arra gondolok, hogy van még a világon más országban is olyan kormány, vagy olyan vezető politikus, aki pl. ellenzi és szintén problémásnak tartja ezt a genderkérdést, a pride-ot, és ő is a hagyományos értékekben hisz? Aki szerint a liberalizmus jelenlegi formája, vagyis amit ma liberalizmusnak hazudnak, az tényleg problémás?
Az a baj, azt veszem észre, hogy a világban a baloldali ideológia a vezető, a facebook is csak jobboldali oldalakat tilt állandóan, ez pedig szerintem elég gáz, mert így idővel akár lehet, hogy csak ez az egy nézet fog maradni. Ez pedig probléma, mert a baloldal pedig felül állandóan minden mozgalomnak, BLM, Pride, genderkérdés stb. Ezek a mozgalmak pedig szerintem sokkal nagyobb feszültséget generálnak a provokatív mivoltuk végett, mint az, amit sokan kirekesztésnek neveznek, pedig szó nincs erről, csupán a hagyományos családmodellt, konzervatív értékeket hangsúlyozzák.
Őszintén, én félelmetesnek tartom, hogy ezeket az elveket sokan elvetik, és ezzel a mindenki azt csinál, amit akar mentalitással találkozni napi szinten. Félek attól, hogy néhány évtized múlva, amikor majd a veled szembejövő emberről nem fogod tudni megmondani, hogy milyen nemű, akkor fog majd tudatosulni sokakban, hogy Orbán Viktornak mennyire igaza volt, csak akkor ezt nagyon kevesen értették meg. Azért ne haragudjon senki, de amikor olyat hallani, hogy egy férfi, aki nőnek vallotta magàt, beperelte a kozmetikusát, mert az nem volt hajlandó a heréjét leborotválni, ott azért elég komoly a probléma, és ez intő jel kellene, hogy legyen arra vonatkozóan, hogy a világ nem jó irányba halad. Igen is kellenek az olyan politikusok, mint Orbán Viktor, aki ezt ellensúlyozni próbálja. Az pedig becsületre méltó, hogy ezt úgy teszi, hogy mindenütt az EU-ban és a vilàgon kritizálják érte. Ebből is látszik, hogy mer a széllel szembe menni, mert lehetne simán ő is baloldali, felülhetne ennek a balliberális ideológiának, hogy népszerű legyen, de nem teszi.
Az pedig, hogy ő ezeket a konzervatív értékeket és álláspontot úgy próbálja a politikában megőrizni, hogy médiabirodalmat épít, és a fideszközeli cégek vagyongyarapodását segíti, egyszerűen csak kihasználja a politika eszközeit. Machiavelli elvei óta tudjuk, hogy a politikában nincs morál és erkölcs, a jó cél érdekében megengedett szinte bármilyen eszköz. (Aki nem ismeri, olvasson utána, érdekes nézetei voltak évszázadokkal ezelőtt is, amik napjainkban is érvényesek.)
ha értenéd, hogy mit miért csinálnak, akkor csak egyetlen oka lehetne, hogy te ezt támogatod
nevezetesen, hogy te is a maffiájuk része vagy
bűnöző lennél, kérdező?
Na tessék még egy idétlen kommentelő.
Tehát ha én is elítélem a pride támogatását, a genderkérdést, hiszek abban, hogy a nemzet akkor tud fennmaradni, ha biztosítva van az utánpótlás, ezt pedig gyerekválallással és gyerekneveléssel tudjuk megtenni, ha hiszek a konzervatív értékekben, akkor bűnöző vagyok.
Szégyen, hogy te is a nemzet része vagy, az a helyzet.
Mellesleg nem tudom az ellenzékiek mitől lennének különbek, a te felfogásod szerint ők is bűnözők akkor, mert ott a 4-es metró botrány, a Nokiás doboz sztori, Lackner kokainügye, Karácsony parkolási biznisz sztorija, Medgyessy ügynöki múltja, Gyurcsány és családja vagyonosodása, avagy az Apró-villa és társai. Hosszú a sor, neked meg gyengék az "érveid".
Na ki a bűnöző, netán te, kedves 11-es? Hú de érted mit miért csinálnak, te fotelszakértő.
tipikus fidesz-ügynök hozzáállás
titeket erre kiképeztek, vagy mi?
abban a pillanatban, ahogy valaki felveti, hogy benned van a hiba, egyből tudsz mutogatni az ellenzékre, hogy "de hát az is szar"
képzeld a gyúúccsány helye is a börtönben lenne, a te gazdáiddal együtt
Ti állandóan csak hőbörögni tudtok érdemi érvek nélkül. Nem veszitek észre hogy ti vagytok a szánalmasak, de nagyon? Mást se csináltok, csak habzó szájjal vergődtök és okádjátok magatokból a mocskot. Semmi érdemi érv. Ezért van az, hogy amimor egy fideszes politikus leül vitázni egy ellenzékivel, rendre le vagytok alázva, mert ti csak annyit tudtok, hogy korrupció, jogállamiság stb. Nincs más érvetek. Csak mocskolni tudjátok azt, aki jobboldali beállítottságú, mert nem hisz a kamu alapbéretekben, meg a 8 év elcseszett kormányzás után mást gondol a politikátokról.
Aha, biztos bennem van a hiba, meg a magyarok felében, aki 4 évente jelzi, hogy ezt a fejlődést akarja továbbra is a baloldali szerencsétlenkedés helyett.
Bennem van a baj biztos, mert elég volt abból, ami 2006-ban volt, hogy azonosító nélküli rendőrökkel verették szét a tűntetőket, akiknek elegük lett a baloldal kudarcpolitikájából.
Na, biztos az is teljesen rendben volt szerintetek. Továbbra sincs éremi érv csak semmitmondás a részetekről.
Semmi baj, okádd tovább a tartalmatlan kommenteket nyugodtan. Azért gondolom megengeded, hogy konzervatív maradjak és az életönzés és gender bohóckodás helyett a hagyományos családmodellel és a nemzeti értékekkel szimpatizáljak. Persze csak ha nem sértem vele azt a kegyetlen nagy liberalizmusodat.
Az a baj, hogy nem veszitek észre, hogy mindenütt ti mocskolódtok érvek nélkül. Semmi érv, csak az idétlen támadás a részetekről. Pár mondatos böfögés, hogy "ennyit értek, h.lyék vagytok stb.". Ennyire vagytok képesek. Érveket sose lárni tőletek, ha igen, azokat pedig pillanatok alatt meg lehet cáfolni. Aztán jön a megsértődés és a további mocskolódás.
A kérdező nem kérdez valójában, hanem - miközben összelelkesedi magát - idióta agitációt folytat a feudalista unortodox, illiberális, autokrata idiótizmus mellett!!!
Itt nyalakodik a nyomi, miközben az ő orbánja Szájjerrel íratta az Alaptörvényt...
Mondjuk: olyan is!
Kérdező, itt egyedül te támadsz, és fröcsögsz habzó szájjal. Én megállapítottam néhány egyszerű tényt, és egy pillanatra sem próbáltalak téged rávenni "életönzés és gender bohóckodás" cselekményére.
Ha visszaolvasod a kommenteket, akkor láthatod, hogy te vagy itt az egyetlen, aki primitív módon osztja az észt. Vigyázz, neked is maradjon holnapra!
Igazán szívesen megismernélek személyesen. Van pár ilyen ismerősöm, mint te. Gyakran szórakoztatnak a hasonló nézeteikkel és hozzáállásukkal. Én meg jót röhögök, és addig sem unatkozom. :)
"Én megállapítottam néhány egyszerű tényt"
Milyen tényt? Semmit nem állapítottál meg, egyszerűen csak okádtad magadból a semmitmondó kommenteket. Semmi érdemi érved nem volt, csak "nem érsz annyit", "te ezt nem értheted" stb. Ennyit tudtál kierőlködni magadból, én meg a nemzetpolitikai kérdéseket, családpolitikát hoztam fel, ami elvitathatatlan eredmény, korrupció ide vagy oda, és a nemzet szempontjából hosszútávon valóban ezek az értékek számítanak, és ezek visznek előre.
"te vagy itt az egyetlen, aki primitív módon osztja az észt"
Szerintem meg pont te osztod az észt ahogy fent említettem. Semmi cáfolat. Az a baj, hogy te úgy okoskodsz, hogy én még ha szeretném is megérteni az álláspontodat, akkor se lenne rá lehetőségem, mert egyszerűen semmit nem mondasz, csak érvek nélkül böfögöd ide a "te h.lye vagy, nem értesz hozzá" kaliberű kommenteket.
"Gyakran szórakoztatnak a hasonló nézeteikkel és hozzáállásukkal. Én meg jót röhögök, és addig sem unatkozom."
Hidd el, mi, akik szerencsére úgy látom többen vagyunk , vagy legalább annyian, hasonlóképpen derülünk rajtatok. Csak a különbség, hogy tőlünk ti láttok is érveket és konkrét adatokat, ti meg csak a levegőbe beszéltek a semmitmondásaitokkal.
Ahogy azon is derülünk, ahogy ti 4 évente rendre pofára estek, aztán nagy demokrácia hívőként tüntetéseket szerveztek, mert nem bírjàtok megérteni a demokrácia működését, a többségi elv lényegét. Azzal szoktatok jönni, hogy de hát csak 49% szavazott a Fideszre. Igen, csak az a 49% egyetlen pártra adta le a voksát, ti meg 51%-kal az összes többi párttal együttvéve vagytok. Meg állandóan azzal jössztök, hogy a 49% hogy lehetett 2/3. Úgy, ahogy pl. 1994-ben az MSZP 33%-os szavazata 54%-os abszolút többséget jelentett a régi rendszerben. Csak nektek habzószájúaknak a számok és a tények semmit nem mondanak, ti csak az egyszerű kétbites mocskolódást tudjátok nyomatni. Hidd el, ezen mi is nevetünk.
De ha már itt tartunk és a sokadik tények nélküli kommentet böfögöd ide, őszintén érdekel:
-Mi a baj azzal, ha valaki a hagyományos családmodellben hisz és a család fontosságában?
-Miért baj, ha szerintüni a nemzet fennmaradásához elengedhetetlen a gyerekvállalás, és hogy ehhez a családokat meg kell próbálni támogatni?
-Miben hisztek ti tulajdonképpen? Nektek mi számít értéknek? Valami konkrétum esetleg? Vagy továbbra is csak az üres tartalmatlan szitkozódás meg felsőbbrendűségi megnyilvánulás tud jönni, hogy "mi nem érünk annyit", meg "h.lyék vagyunk"?
-Mi az életfelfogásotok? Mi viszi előrébb szerintetek a nemzetek?
Kérlek, amennyiben értelmes választ nem tudsz adni, csak tovább folytatni a személyeskedést, és a tartalom nélküli üres sorokat, inkább lapozz tovább, ne válaszolj! Nem vagyok rá kíváncsi, hogy szerinted ki ér kevesebbet, meg ki mennyire okos.
félre értesz, én aztán nem járok tüntetni
ha elköltözött tőlem a fiam (mostmár csak hónapok kérdése), akkor elhúzok nyugatra, és vissza sem nézek
ott legalább nem próbálják meg kiszúrni a szemem "családtámogatással", meg "konzervativizmussal", remélvén, hogy nem látom át mit is csinálnak
igaz, ezt az egyet nem lehet felróni a politikusoknak, hogy hülyének néznének, mert az emberek többségénél láthatóan bejön
Nem vagyok h.lye én sem. Tisztában vagyok a dolgokkal. Látom a korrupciót, látom a médiafölényt, a lejáratókampányokat stb. Tisztában vagyok ezzel az oldallal.
Azt kell viszont megérteni, hogy ez a politika velejárója. Hidd el, tanultam politikát egyetemen. Különböző idológiákat, több politikai gondolkodót korszakonként. Ebből kétség kívül Machiavelli gondolkodása talán a legéletsherűbb, általa értheted meg a politika lényegét. Kívülállónak nehéz feldolgozni, de tetszik vagy sem, igaz az az állítása, hogy a politikában a morál és az erkölcs ki van zárva, különben szétszed az ellenfeled. A politikában egy jó cél érdekében bármilyen eszköz megengedett, ha egy politikus tisztességesen küzd, azzal annyit ér el csak, hogy egy másik politikus majd szépen elnyomja. A politikának teljesen más az eszköztára. Aki ezeket az eszközöket széleskörűen alkalmazza, az vihet véghez bármilyen JÓ célt.
Erre kell a pénz, erre kell a médiafölény, hogy ezt a politikát széleskörben tudja terjeszteni. Igen, vannak benne hazugságok, van benne lejárarókampány, van benne túlzás, de a családpolitikát, és a munkaalapú társadalom építéséért folytatott politikát nem lehet elvitatni tőlük.
Amikor pedig médiatúlsúlyról beszélünk, olyankor arra is gondolj, hogy Orbán 2010 előtt 20 éven át a média ellenszelében politizált. Minden tettét támadták a korábbi kormányzásuk alatt is, folyamatosan kritizálták mindenért. Jóhogy 2/3 többséggel ezt megfordította. A média sose volt független.
Az, hogy te külföldre akarsz menni, saját döntésed. Nyugat se jobb mára semmivel sőt... Ja, hogy ott nagyobb a fizetés. Igen, csak folyamatosan idegen leszel, különböző nemzetekkel együttélve. Ott is társadapmi feszültségek vannak, lásd USA. Nyugat ráadásul felül minden provokatív baloldali mozgalomnak. Meg milyen már, hogy a nagy Nyugaton valaki férfiként nőnek vallva magát beperel egy kozmetikust, mert nem akarta leborotválni a heréjét? Milyen már, hogy a Nyugaton elfogadás végett egy szakállas nőnek öltözött férfit elindítanak Eurovízión, mert hát legyünk elfogadóak? Miért provokálnak így? Ennél még a korrupció is sokkal jobb, ha választani kell. Ja, terrortámadásokról nem is beszélve. Franciaországban már lassan több a nem őshonos, mint az őshonos francia. Hidd el, nem rasszizmus miatt említem, ezek tények. Semmi bajom nincs velük, csak ez is társadalmi feszültségeket okoz. Az meg ,hogy ott már lassan harmadik nemű wc is van, meg nem szabad nőnek nevezni valakit, mert nem tudhatod, hogy az-e, szerintem aggasztó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!