Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A Covid oltásokat miért...

A Covid oltásokat miért reklámozzák?

Figyelt kérdés
Világszerte sok celeb, politikus, színész stb. beoltásakor mindig lefilmezik, lefotózzák és leadják a TV-ben. Ugyan ez volt mikor beoltották Müller Cecíliát, napokig ment a TV-ben megállás nélkül hogy beoltották a tisztifőorvost. Ennek mégis mi értelme van? Alapvető dolog hogy egy pandémia közepén beoltják magukat az emberek. De miért kell ezt reklámozni?
2021. jan. 21. 18:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
60%

De nem rendelt meg annyit... :)

Akkor hiábavaló lenne a mai bejelentés,hogy lehet választani.

2021. jan. 21. 19:57
 12/13 anonim ***** válasza:
68%
Mert kutyának nem kell. Megy itt a hiszti, meg a bezárás, az emberek mégsem élik meg valódi veszélynek a Covid-ot, hiába próbálta ezt minden média elérni.
2021. jan. 21. 20:19
 13/13 anonim ***** válasza:
78%

Én épp ezért kapcsoltam ki kb örökre a Tv-t (mondjuk eddig se nagyon néztem, főleh híreket nem), és sok hirportált sem olvasok többé, de pl ismerősöket tiltottam, kikövettem a közösségi médiában akik nyomatják ezt.

Nekem nem kell és kész. Amit a kormány még a politikusok meg az elit ennyire akár az jó nem lehet, ha valamit akkor ezt nagyon jól megtanultam.

Lehet hogy járvány idején ez az alap de ez egy fél nap alatt összedobott fos másrészt annyira rám nem is veszélyes. Így nekem nem alap.

2021. jan. 21. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!