Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ha a túlnépesedés a globális...

Ha a túlnépesedés a globális felmelegedés legfőbb oka, akkor miért akarják mégis mindenhol csökkenteni a covid járvány hatását?

Figyelt kérdés
Illetve miért nem szabályozzák(legalábbis a legtöbb ország) a népszaporulatot? Pl. 2 gyerek után sokkal nagyobb adóterhekkel. Szerintem ugyanis nem az a megoldás, hogy lemondunk minden olyan technológiai vívmányról, ami az életünket könnyebbé, kényelmesebbé teszi(pl. Autó), hanem a népességszám csökkentése. De nem erőszakos, hanem békés módon, mondjuk úgy, hogy egy ideig kevesebb legyen a születés, mint az elhalálozás.

2021. jan. 17. 16:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
2-es! Ne kezdjük már a hülyeség terjesztését, köszi!
2021. jan. 17. 19:49
 12/16 anonim ***** válasza:
90%

10! Tehát ha nem eszel minden nap húst, hanem esetleg burgonyát, kukoricát, a búzán kívül egyéb magvas növényeket, akkor az már nem is emberként étkezés?

Nem is tudtam, hogy például a húsmentes pizzám, amire gombát, kukoricát, pizzakrémet, hagymát és főtt tojást szoktam tenni az már nem is emberi étkezés.

2021. jan. 17. 19:53
 13/16 anonim ***** válasza:

#12 a videóban amire válaszoltam, egy trutyit mutattak, ami ehetetlen ízű de lefedi az emberi táplálkozási szügségleteket.

Én sem eszem minden nap húst.

De mindig különös figyelemmel elkészített ízletes ételt fogyasztok.

2021. jan. 17. 20:17
 14/16 anonim ***** válasza:
44%
Európában qrvára nincs túlnépesedés, sőt, épp kihalóban vagyunk. Szerintem még 2x ennyi ember megférne Európában, hatalmas kietlen puszta területek, és készleteink vannak. A probléma Ázsia és Afrika.
2021. jan. 17. 20:24
 15/16 anonim ***** válasza:
A túlnépesedés létező probléma, de nem önmagában azért tart ott a globális felmelegedés, ahol, mert sok az ember. A legcsóróbb országokban van igazán jelen a túlnépesedés (afrikai, ázsiai országok), ahol még mindig az a nagy szám, ha valaki jé, hát tudott szaporodni. Igazából ez azoknak a legnagyobb tragédia, aki ilyen putri helyre született sajnos. A környezetet az iparododás és a túlzott fogyasztás pusztítja, ami inkább a fejlett Nyugatot jellemzi, és nem pedig a leszakadt országokat. Nem az afrikai éhező szennyezi tele a világot műanyaggal, és nem ő zabálja fel tonnaszámra a húst, és nem ő pocsékol, mert neki konkrétan az a csoda, ha az aznapot túléli. A gazdasági elitnek és a kényelmes, pazarló Nyugatnak illene változnia ilyen téren, de nem fog sajnos.
2021. jan. 25. 11:33
 16/16 anonim ***** válasza:
*iparosodás
2021. jan. 25. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!