Ha a túlnépesedés a globális felmelegedés legfőbb oka, akkor miért akarják mégis mindenhol csökkenteni a covid járvány hatását?
Figyelt kérdés
Illetve miért nem szabályozzák(legalábbis a legtöbb ország) a népszaporulatot? Pl. 2 gyerek után sokkal nagyobb adóterhekkel. Szerintem ugyanis nem az a megoldás, hogy lemondunk minden olyan technológiai vívmányról, ami az életünket könnyebbé, kényelmesebbé teszi(pl. Autó), hanem a népességszám csökkentése. De nem erőszakos, hanem békés módon, mondjuk úgy, hogy egy ideig kevesebb legyen a születés, mint az elhalálozás.2021. jan. 17. 16:47
11/16 anonim válasza:
2-es! Ne kezdjük már a hülyeség terjesztését, köszi!
12/16 anonim válasza:
10! Tehát ha nem eszel minden nap húst, hanem esetleg burgonyát, kukoricát, a búzán kívül egyéb magvas növényeket, akkor az már nem is emberként étkezés?
Nem is tudtam, hogy például a húsmentes pizzám, amire gombát, kukoricát, pizzakrémet, hagymát és főtt tojást szoktam tenni az már nem is emberi étkezés.
13/16 anonim válasza:
#12 a videóban amire válaszoltam, egy trutyit mutattak, ami ehetetlen ízű de lefedi az emberi táplálkozási szügségleteket.
Én sem eszem minden nap húst.
De mindig különös figyelemmel elkészített ízletes ételt fogyasztok.
14/16 anonim válasza:
Európában qrvára nincs túlnépesedés, sőt, épp kihalóban vagyunk. Szerintem még 2x ennyi ember megférne Európában, hatalmas kietlen puszta területek, és készleteink vannak. A probléma Ázsia és Afrika.
15/16 anonim válasza:
A túlnépesedés létező probléma, de nem önmagában azért tart ott a globális felmelegedés, ahol, mert sok az ember. A legcsóróbb országokban van igazán jelen a túlnépesedés (afrikai, ázsiai országok), ahol még mindig az a nagy szám, ha valaki jé, hát tudott szaporodni. Igazából ez azoknak a legnagyobb tragédia, aki ilyen putri helyre született sajnos. A környezetet az iparododás és a túlzott fogyasztás pusztítja, ami inkább a fejlett Nyugatot jellemzi, és nem pedig a leszakadt országokat. Nem az afrikai éhező szennyezi tele a világot műanyaggal, és nem ő zabálja fel tonnaszámra a húst, és nem ő pocsékol, mert neki konkrétan az a csoda, ha az aznapot túléli. A gazdasági elitnek és a kényelmes, pazarló Nyugatnak illene változnia ilyen téren, de nem fog sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!