Úgy lesz vakcina útlevél, h kínai v orosz vakcina lesz elérhető és, aki nem veszi fel annak nem lesz vakcina útlevele?
Bevezetik a vakcina útlevelet.
Anélkül se mozi, színház, buli, külföld, munkahely semmi?
Nyugati Pfizer stb fakcina nincs elég, ha azzal akarnának oltani, mindenkit az több év lenne, mire elég lesz gyártva, behozva.
Marad a kínai és orosz vakcina, amit nem kötelező felvenni, de ha nem veszi fel akkor sehová nem mehet az ember?
Ezt is úgy, h a kínaival oltva is, mire a 70% átoltás lemegy, az még idén őszig nem lesz meg, így egy 3. hullám még lefut?
Az a baj, h alapvető dolgokkal nem vagy tisztában.
Ez egy kérdés. Nincsenek benne állítások, így nem lehet rémhír terjesztész, mivel a kérdés az nem hír és nem állítás.
Hallottad ezt a fogalmat, csak sajnos nem tudom, h mit jelent.
Most én is reméljem, h börtönbe kerülsz rágalmazásért, mivel megrágalmaztál nyilvánosan, h rémhírt terjesztek, miközben nem is, mivel csak kérdést tettem fel?
3: Az oltáselleneseknél sötétebb, tudatlanabb és legfőképp károsabb "szubkultúra" a világon nincs. Ennyire hülyének lenne nem tudom milywn érzés lehet.
Kerdező: reméljük nem, a lényeg szerintem hogy az eu és a magyar gyógyszerhatóság IS jóváhagyja.
Nem úgy van, h az EU nak nem kell, mert van egy kiskapu, ami szerint vészhelyzet esetén, elég, ha a magyar hatóság hagyja jóvá?
Most akkor az oltást várók pofára estem, h megküldik őket kínaival, ahol a cég vezetői is lemondtak?
Vagy simán felveszik a kínait?
Vagy akkor oltási útlevél és se munkába se boltba sehová anélkül?
Fel fogjak adni a cegek meg bulielyek az oltasutlevelhez ragszkodast,mert ugy nem lesz eleg beveteluk.
Onszabalyozo folyamat.
De ez a kormány jogtipró, és IMF által le lett fizeve 340 Milliárd huf, hogy építse le a gazdaságot, hogy a csődbe jutott vállalatokat felvásárolja szinte ingyen.
5-ös! Ha te leoltatod magad,akkor mit aggódol más miatt? XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!