Én magyar-perui-argentin állampolgár vagyok. Kinek van közületek a magyaron kívül / magyar helyett olyan állampolgársága, amely nem megszokott Magyarországon?
Figyelt kérdés
Például a magyar-svájci az viszonylag gyakori. A magyar-román is, vagy csak simán román vagy magyar.
Olyanokra gondoltam, mint például magyar-tajvani, magyar-namíbiai, stb.
Ha van ilyened, írj róka pár sort, hogy hogyan szerezted, illetve kid származik abból az országból! (Nekem apám magyar, anyám perui, Argentínában 5 évet és 8 hónapot éltem.)
#törvény #Európa #Magyarország #útlevél #Dél-Amerika #állampolgárság #kettős állampolgárság #Peru #Argentína
2018. szept. 16. 21:27
1/6 anonim válasza:
Eduardo-Rózsa Flores bolíviai-magyar-horvát-izraeli állampolgár volt, vallását tekintve pedig római katolikus keresztény-zsidó-muszlim.
Jobb több lábon állni :)
3/6 anonim válasza:
magyar-koreai
Bár mivel egyre ritkábban járok vissza Magyarországra, gondolkodom rajta, hogy lemondok az ottani állampolgárságról.
K. N.
5/6 anonim válasza:
Kérdező,ti miért éltetek Argentínában?
Úgy tudom Peru sokkal jobb gazdaságilag
6/6 anonim válasza:
Tajvanon tiltott a kettős (többes) állampolgárság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!