Hogyhogy lehet most olvasni magyar nyelven is cikkeket a Capitoliumos balhéról?
Nem tudok idegen nyelven, viszont követem Tomcat-et, és Ő videójában már nyáron megemlítésre került , hogy az Antifa meg BLM tüntetők bíróságokat támadtak, hogy fontos iratokat semmisítsenek meg, 3 rendőr megvakult , kiégették lézerrel a szemüket. Erről semmi hír nem volt magyarul.
Most meg még arról is írnak, hogy molotov koktélt meg bombákat találtak a Capitolium "ostrománál" , félre ne értsetek, mind a kettő gusztustalan támadás a törvénykezés s a demokrácia ellen, de csak egyik oldalról kapok híreket a beszélt nyelvemen. Ami arra enged következtetni, hogy eddig tudatlanságom miatt rengeteg fontos hírről lemaradtam. Mindig bíztam a független és objektív magyar médiába, mondjuk nem tudom van e ilyen. Szerintem nincs, de még a látszatát sem szeretné egyik sem fenntartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!