Nem ezek lennének az igazi magyar értékek?
Sokszor azt hallom és itt is azt olvasom a fideszesektől, hogy ők azért támogatják ezt a pártot mert a magyar értékek mellett áll. Ez így rendben js van, mindenkinek van véleménye de lenne egy kérdésem mert egyáltalán nem értem ezt a helyzetet.
Pár napja olvastam, hogy le akarják bontani a Wichmann kocsmát aminek mondhatni a leghosszabb története van és ténylegesen értéket képvisel. Nem azért mert jól néz ki hanem maga a hely.
Ma pedig azt olvastam hogy azt az éttermet is le akarják bontani ahol Széchenyi "lakodalmát tartották" azért ertől sem kell szerintem túl sokat írnom.
De ez csak két eset ha jól emlékszem a tavalyi évben a Rubik kocka eredeti márkáját is eladták bár erről nem tudok pontosat írni rég olvastam...
Nem ezek lennének az igazi magyar értékek a minden féle homofób, keresztény meg trianon kampány helyett? Trianont elvesztettük nem lehet visszahozni de ami még meg van miért teszi tönkre ez az igazi magyar párt?
Komolyan mondom, eddig próbáltam megérteni azt aki a fideszt választja. De mostmár odáig jutottam hogy egyszerűen nem megy.
Fideszesek, ezek után mi visz rá titeket arra, hogy egy ilyen "magyar" pártra szavazzatok?
Fideszes érték még:
-kábszerrel menekülni az ereszcsatornán a meleg szexpartiról
-lyukas zokniban dugni a yachton az iker prostikat, kokain társaságában, az adrián
-helikopterről távcsöves puskával osztani a keresztényi szeretetet
-megvenni az államtól olcsón, majd eladni drágábban a bezárásra ítélt ipari létesítményeket
-halálos közlekedési baleseteket okozni kokain társaságában
-ügynökakták nyilvánosságát leszavazni
-hanyatló nyugatot emlegetni, bezzeg a kelet
-államosítások
-verseny korlátozása, nyomásgyakorlás állami szervek kézi irányításával
-offshore üzletelés
...és a többi
ezeket gyakorolja túrórudika, és elvtársai... ja nem, ők a krumpliból való étel készítést gyakorolják. Ahogy régi, tisztelt elvtársuk mondta "kruuumplileves leegyeen kruuumplileveees"
Nem tudom, mi lehet a beleszólása a fidesznek a kocsmába vagy a rubik-cégbe?
És melyik az az étterem, ahol Széchenyi lakodalma volt, mert nemjött ki rá semmi.
6
Nem mondom, mert nem vagyok abban 100%ig biztos hogy ezeknek az épületeknek a helyére fideszesek építkeznek de azért elég nagy a valószínűsége. Egyrészt válság időben ki más tudna építkezni, másrészt az a kormány számlájára írható hogy az ilyen épületeknek a sorsáról nem dönthet az önkormányzat vagy az is hogy ezek nem számítanak műemléknek. Szerintem egy olyan kormány, ami jobboldali és a magyar kultúrát védi mindenképp beleszólna ebbe az ügybe.
8
Nem tudni, hogy egyáltalán ki(k) adták el a kocsmát, vagy a telket, amin volt. Biztos, hogy fideszes volt?
Kié volt az épület és a telek? Az számít.
Az aszódi gimnázium állami tulajdon lehetett, nem?
Melyik a Széchenyi lakodalmas étteem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!