Nem gyanús, hogy Bill Gates 2019 szeptemberében éppen a BioNTech cégbe fektetett hatalmas összeget?
A tisztifőorvos asszon az javasolta hogy sűrűn szellőztessünk.
Nyissunk ablakot.
Ablak>>>WINDOWS>>>Gates.
Ajjaj!
Kész is a konteo alapja.
"Várjunk előbb tisztázzuk le az elképzelés szerint a Bill Gates befektetése nyomán fejlesztette ki a BioNTech koronavírust ugye?"
Ezért nem vagytok képesek felfogni egy összeesküvés-elméletet sem, mert a végletekig le akarjátok egyszerűsíteni, amit mondunk, majd a leegyszerűsített változatot könnyűszerrel megcáfoljátok.
"Felfogni" egy összeesküvés-elméletet.
Gyönyörű! :)
"Ezért nem vagytok képesek felfogni egy összeesküvés-elméletet sem, mert a végletekig le akarjátok egyszerűsíteni, amit mondunk, majd a leegyszerűsített változatot könnyűszerrel megcáfoljátok."
Mint korábban írtam én úgy tudtam, hogy a a koronavírus, ami amúgy nem is létezik, azt a kínaiak fejlesztették ki és az 5G-vel terjesztik.
Ezért kérdeztem, ha rosszul gondolnám akkor elárulod hogyan is van, mi a pontos ok-okozati kapcsolat?
Arra gondolsz, amire gondolok hogy gondolsz?
Tudod követni?
"Mint korábban írtam én úgy tudtam, hogy a a koronavírus, ami amúgy nem is létezik, azt a kínaiak fejlesztették ki és az 5G-vel terjesztik."
Azért tudtad így, mert te bizonyíték nélküli állításokat fogadsz el, ahelyett, hogy tájékozódnál.
"Azért tudtad így, mert te bizonyíték nélküli állításokat fogadsz el, ahelyett, hogy tájékozódnál."
A cikk akkor mit is bizonyít pontosan?
FIGYELEM!
A kérdező most fordítja a köpönyeget! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!