A koronavírus elleni vakcina kifejlesztését milyen motiváció hajtja? A gyógyszergyártókat kecsegtető hatalmas haszon vagy az állami nyomás az állampolgáraik biztonsága érdekében?
A gyógyszeripart egyedül a pénz mozgatja. Amiben nincs lóvé azt passzolják.
Európai orvos feltette valaha azt a kérdést, hogy miért vagy beteg ? A tünetek alapján adja a gyógyszert a tünetek enyhítésére. Eszébe sem jut, hogy ha a kiváltó okot szünteti meg akkor megszűnik a betegség és nem kell soha többé gyógyszer. De ez nem biznisz.
Miután hétről-hétre új dolgok derülnek ki, nyilván a pénz.
Legutóbb kiderült, hogy a tünetmentes gyerekeknél sztrokot és sok más dolgot okozott. Jó páran meg is haltak.
Sokminden.
Én egy mezei közgazdász vagyok, engem a munka motivál. Végigvinni egy kisvállalkozás hitelezési ügyét, csinálni,megvédeni az üzleti tervét mindig nagy siker.
Meg elég szép pénz az én kis világomban
Elsőnek, vagy akárcsak eredményesnek lenni egy nagyságrendekkel komolyabb problémában szerintem sokkal nagyobb motiváció és nyilván sokkal nagyobb pénz.
100 éve nem volt ekkora eü válság, tehát a mai gyógyszerkutatók életében tán ez az egyetlen esély, hogy valami nagyot dobjanak.
Ki ne szeretne nagy megmentő lenni, mint Fleming az antibiotimokkal?
Az államok sokat nem tehetnek, támogatják anyagilag, aztán majd vesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!