Nem gyanús, hogy Bill Gates 2019 szeptemberében éppen a BioNTech cégbe fektetett hatalmas összeget?
"Nem tudom milyen van a BioNTechben, de a 4-es kommentemben linkelt forrás szerint elég mélyen benne van a bizniszben."
Tőzsde cégeknél ezek nyilvánosak, úgyhogy nyugodtan utána nézhetsz mennyit is profitált a mostani árfolyamemelkedésből.
Évente legalább 1 milliárd dollárt ad az alapítványán keresztül különböző cégekbe, szervezetek, mint a Malária kutató intézet, Aids és turbekolózis elleni harcba, fülöp-szigeteki Rizskutató intézet(ajánlom mátol olyat se egyél, ki tudja mi van a rizsbe), megújuló energiába, hidrogén erőműbe és még lehetne sorolni. Ez az 61 millió dollár neked komoly, neki kispénz, gyógyszeriparon belül még inkább.
És akkor totál véletlen, hogy pont az első koronavírusos eset előtt pár héttel csinálta ezt? És az is véletlen, hogy a konteóhívők megmondták, hogy a BioNTech fejlesztette ki a vírust?
Tehát itt nem arról van szó, hogy az összes gyógyszergyártót meggyanúsították ezzel, és ezért természetesen a BioNTechet is. Hanem arról van szó, hogy kizárólag a BioNTechről beszéltek és a BioNTech fejlesztette ki elsőnek a vakcinát.
Nagyon kérlek ne hangsúlyozd hogy "konteóhívők megmondták"!
Teljesen elhitelteleníti a hozzászólásaidat! :)
Na,...az a "nyilvánvaló",a konteo!
:)
Ébresztőőő!
Azért hívják konteónak,mert kitalált.
Minek érvelni ellene?
Tudjuk hogy kitalált.
Akkor már csak azt magyarázd el nekem kérdező, hogy miért nem a CureVac ? Miért kellett BioNTech?
"És az is véletlen, hogy a konteóhívők megmondták, hogy a BioNTech fejlesztette ki a vírust?"
Furcsa én eddig azt hittem a koronavírus, ami amúgy nem is létezik azt a kínaiak fejlesztették ki és az 5G-vel terjesztik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!