Melyik politikai ideológiától vagytok leginkább rosszul, melyik dühít fel titeket?
Kedves 10!
A világ attól szép,hogy nem egyféle rendszer van, hanem többféle.
Miért kellene uniformizálni minden országot?
Európa ilyen, Amerika olyan, Kína meg másmilyen.
Milyen unalmas lenne, ha mindenütt ugyanolyan gazdasági, politikai rendszer lenne.
#11 Ezzel egyetértek, de az mégse olyan szép, hogyha Amerikában élsz, és eltöröd kezed, viszont nincs pénzed, akkor úgy vannak vele, hogy meg is halhatsz. A borzasztó egészségügyi rendszerük miatt, ami a libertárius álom, rengetegen meghaltak covidban. Nem jó megoldás az egészségügyet magánkézbe tartani, mert lehet jobb korházuk van, mint nekünk, de inkább az állami egészségügyet kell arra a szintre emelni, ami a magánegészségügy minőségével megegyezik. Ez kéne nálunk is és az amerikaiaknak is.
Nem kell az európai kultúrát rájuk erőltetni, az se, hogy ők ránkerőltessék a kultúrájuk, én csak a megélhetésre gondoltam, mert náluk krízisbe fog torkollni az, ha nem adóztatják meg jobban a gazdagokat és nem emelik ki a szarból az alsó osztályból született embereket. Kapitalista hazugság azt mondani, hogyha valaki nagyon akar az kitörhet belőle, ez nem igaz. Ha amerika nem változtat lehet úgy fog járni, mint a SZU, hogy összefog omlani.
Nem értem miért kellene európaibb Amerika? Ha az amerikaiknak tetszett volna, miért nem nyerte meg az előválasztást egyszer sem?
"A borzasztó egészségügyi rendszerük miatt, ami a libertárius álom, rengetegen meghaltak covidban. "
Akkor melyik a példaértékű egészségügy?
Személy szerint engem a szélsőségek nagyon nagyon taszítanak.
Mindegyik szélsőséges irányzat csak a gyűlöletet kelti, legyen szélső bal vagy jobb.
Magyarországon, ahogy észre vettem a szélső jobb eléggé korlátolt gondolkozású, magamat inkább jobboldalinak vallom, de nem igazán tudok velük azonosulni.
A Black Lives Matter tüntetéseken derült ki a 21. századi embernek, hogy nem csak a jobb oldal lehet radikális és veszélyes.
18. vagyok.
Persze más eszme is hazudik, ezért írtam, hogy: "jelenleg".
Például, ami nagyon felbosszantott, hogy néhány modern libsi olyan idős, beteg embereket próbált lebeszélni az oltásról, akiknek keleti vakcinával volt lehetőségük beoltatni magukat és mindezt teljesen hamis, valamint pánikkeltő "adatokkal" támasztották alá.
Az is iszonyatosan felbosszantott, hogy szabadságot hirdettek, de közben, aki ellentétes véleményen volt, vagy csak nem értett egyet, mondjuk a gender-propagandával, az abortuszpártisággal vagy az erőltetett vadkapitalizmussal, azt rögtön lehurrogták.
Meg még sorolhatnám a többit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!