Szerintetek ha két ember véleménye jelentősen eltér politikailag, akkor el lehet tekinteni ettől?
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 19:39
1/5 anonim válasza:
Attól függ miben tér el.
Adók kérdése?külpolitika?
2/5 anonim válasza:
El lehet. Több ismerősömmel, rokonommal is így vagyok.
3/5 anonim válasza:
Amióta egyre távolofunk 2006-2010-től, egyre inkább igen, el lehet tekinteni ettől.
4/5 A kérdező kommentje:
Például mondjuk ha valaki kivégeztetne engem, mert zsidó vagy meleg vagyok. El lehet ilyesmit fogadni?
tegnap 02:27
5/5 anonim válasza:
#4. Mondjuk nem ezt kérdezted. Ez picit több, mint hogy két ember véleménye "jelentősen eltér politikailag". És nem, ha valaki így viszonyul hozzád, azzal nem kell kompromisszumra törekedned, merthogy nála feltehetően ilyen nem is létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!