Melyik politikai ideológiától vagytok leginkább rosszul,
melyik dühít fel titeket?
2021. jan. 3. 12:17
Én a liberalizmustól vagyok rosszul.
Például a liberális ideológia fényében szerkesztett migrációs rendszer miatt, pár napja 800 autót gyújtottak fel a bevándorlók Franciaországban.Illetve, Bécsben is balhéztak.
Jobban utálom a liberálisokat, mint a bevándorlókat.A migráns teszi, amit a meggyőződése diktál.Nem tehet róla,hogy olyan, amilyen.
A libsi viszont tehet róla, ugyanis beengedik őket.
2021. jan. 3. 12:17
A mai világban nem dühít egyik sem, pusztán szánalmat, undort érzek irántuk.
Ezek a minarchisták meg tényleg valami beteg állatok
2021. jan. 3. 12:19
Én is attól, amitől a kérdező ez a szocialdarwinista, ultra neokonzervatív, libertariánus, "gonoszállam" hívő bagázs a szemeben a legrosszabb, ezek után jönnek a radikális szélsőjobbosok, neonácik.
2021. jan. 3. 12:23
En elzavarnam az osszes politikust es a gazdasagi elet szereploit emelnem vezetoi statuszba. Ugy is a gazdasag mukodteti az eletet, nem a politika.
2021. jan. 3. 12:23
6/19 A kérdező kommentje:
#4 Amit még utálok ez a világleegyszerűsítő nézetek, hogy akik nem állnak az ő nézetük mellett, és balrább vannak azok mind kommunisták. Nem csak libertáriusoknál, de még az ilyen fidesz közeli emberkben is dühít amikor baloldaloznak és összemossák az előző kormány bűnét a baloldali ideológiával. Ilyen pl. a Jeszenszky, aki ezt írta ki a facebookra: "A jobboldal szerint légy hálás azért amid van. A baloldal szerint nekik jár az, amiért te dolgoztál meg. A baloldal önző." Felfordul a gyomrom ettől. A libertáriusok ugyanezt nyomatják. Agybaja van az ilyen embereknek.
Én a reakciós jobboldaltól vagyok a leginkább rosszul. Nem tudom mi a jobb név rájuk. Akik "jobboldaliak", de ez abban merül ki, hogy az égadta világon semmilyen elképzelésük nincsen, csak hogy mértéktelenül lenézik és gyűlölik a baloldalt. Annyiból áll nekik a "politika", hogy "tökéletesen mindegy mi történik, amíg az ellenségeimnek nem tetszik".
2021. jan. 3. 12:39
8/19 A kérdező kommentje:
#5 Én is rosszul vagyok a politikusoktól, de hidd el nem lenne jó az, ha a gazdasági szereplők irányítanák a világot. Egyszerűen csak normális kormányzás kéne, ahol a politikusok nem a saját pecsenyéjüket sütik, hanem a hatalmát alázatra használja nem lop, hanem felemeli a társadalmat a szarból. Ha gazdasági szereplők irányítanák a világot olyan disztópiához vezetne, mint a Mad Max, Bladerunner, Cyberpunk 2077.
Szélsőségek minden téren. Liberális, baloldali, jobboldali, vallási.
"Ha gazdasági szereplők irányítanák a világot olyan disztópiához vezetne, mint a Mad Max, Bladerunner, Cyberpunk 2077."
Ez sem feltétlenül igaz, én előbb néztem volna meg USA elnökeként
Warren Buffettet, mint az elmúlt 20-30 év vezetőit.
2021. jan. 3. 13:16
10/19 A kérdező kommentje:
#9 Én Bernie Sanderst néztem volna meg szívesen. Egy európaibb amerikát csinált volna, csak ez nem tetszett a gazdasági elitnek és ellehetetlenítették. Ja és ő nem komcsi, mint ahogy egyes jobberek beállítják.
További kérdések: