Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért csak a szélsőjobbos...

Miért csak a szélsőjobbos posztokat tiltják sok helyről?

Figyelt kérdés
K. Info vagy pl. Toroczkai László nevét nem lehet leírni facebookon, az sem lehet, hogy "white power" de azt igen, hogy "black power" kipróbáltam... azt le lehet írni, hogy kill the bour ( angolom nem a legjobb búr, azt leirtam helyesen) , senki nem tiltotta. Szóval furi nekem ez, hogy ha annyira nevetséges és szánalmas meg boomer meg nincs alapja, akkor miért tiltják? Nem egyszerűbb röhögni rajta és tovább görgetni? Ha már szólásszabadság van akkor szabad, nem? De ez a kettőség ami zavar, hogy antifa oldalak csak azért mert nem fasiszták ők mindent leírhatnak mindent kimondhatnak. Nem éltem a szocializmusban, de akkor is a széljobbot tiltották, most is..
2021. jan. 1. 13:06
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
64%
A balliberálisok szokás szerint a csillagot is lehazudják az égről. Mint amikor azt tagadják, hogy ez vagy az nem a liberálisok műve, és persze sosem voltak kommunista rezsimek, balesetben halt meg 100 millió ember. Nagyon nehéz tagadni a média balosságát, pl. a kérdésben szereplő kijelentést. És a szokásos hazugság arról, hogy egy cég bármit megtehet. Érdekes módon a jobboldaliak, szélsőjobbosok nem tehetnek meg bármit, ugyanis a törvények rájuk is vonatkoznak, és a balosokra is vonatkoznának. Vannak jobboldali rezsimek, de úgy látszik, ők sem tudják elérni, hogy egy közösségi oldal ne törölje az amerikai elnök minden 2. tweetjét... Másrészt erős túlzás Orbánt vagy az országát elmuszlimosító Merkelt vagy az ultracionista, zsidó családdal bíró Trumpot jobboldalinak nevezni.
2021. jan. 1. 17:30
 32/34 anonim ***** válasza:
60%
Egyébként valóban sok ilyen eset van. Lehet a fehér rassz eltüntetését éltetni, vagy muszlim merényleteket, a BLM vezetői nyilatkozhatnak a fehérek alsóbbrendűségéről, vagy feminista szervezetek a gonosz férfiakról. De ha véletlenül megjelenik a piacon egy horogkeresztes játékfigura Kínában, Észka-Koreában, Indiában vagy Oroszországban, 24 órán belül leáll a gyártása, és a vezetői térden állva kérnek bocsánatot a nemzetközi ajvékolók lába előtt.
2021. jan. 1. 17:33
 33/34 anonim ***** válasza:
41%
Nagyon helyes ha nem adnak teret ilyen nézeteknek.
2021. jan. 1. 17:34
 34/34 anonim ***** válasza:
Trump mint példa kicsit erős, főleg, hogy hamarosan kerül hivatalosan is lapátra.
2021. jan. 2. 02:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!