Miért csak a szélsőjobbos posztokat tiltják sok
helyről?
Figyelt kérdés
K. Info vagy pl. Toroczkai László nevét nem lehet leírni facebookon, az sem lehet, hogy "white power" de azt igen, hogy "black power" kipróbáltam... azt le lehet írni, hogy kill the bour ( angolom nem a legjobb búr, azt leirtam helyesen) , senki nem tiltotta. Szóval furi nekem ez, hogy ha annyira nevetséges és szánalmas meg boomer meg nincs alapja, akkor miért tiltják? Nem egyszerűbb röhögni rajta és tovább görgetni? Ha már szólásszabadság van akkor szabad, nem? De ez a kettőség ami zavar, hogy antifa oldalak csak azért mert nem fasiszták ők mindent leírhatnak mindent kimondhatnak. Nem éltem a szocializmusban, de akkor is a széljobbot tiltották, most is..
"egész mainstream világ a baloldali eszméket nyomja"
Ezt bizonyítja, hogy az európai parlamentben már több mint 1 évtizede a jobboldali Néppárti frakció van többségben.
2021. jan. 1. 14:32
12/34 anonim válasza:
Egyrészt semmi köze ennek a médiához és a politikai mainstreamhez
Másrészt: komolyan?? A néppárt mint jobboldali? :D max nevükben
2021. jan. 1. 14:34
13/34 anonim válasza:
A média, a szórakoztatóipar és a nagy techcégek mind a liberális "értékeket" közvetítenek. Ez az igazi hatalom, nem az hogy xy országban épp milyen kormány van.
2021. jan. 1. 14:41
14/34 anonim válasza:
Tehát az a baj, hogy:
Regisztrálsz egy olyan felületre, ahol az ÁSZF-ben ELFOGADOD, hogy:
-Nem osztasz meg rasszista,gyűlöletkeltő,tiltott,fake news stb. tartalmakat, de ennek ellenére megosztod és emiatt tiltanak.
Jól értelmezem?
2021. jan. 1. 14:43
15/34 anonim válasza:
10. Szóval ha nem bólogat és örül mindenki trump baromságainak, akkor az azt jelenti, hogy a baloldali média van többségben... értem... És csak idiótákat lehet megválasztani ha az embereknek nem tetszik valami? Jólvan... gratulálok a "logikádhoz".
2021. jan. 1. 14:45
16/34 anonim válasza:
Nem jól értelmezed, mert ők határozzák meg a saját mércéjük szerint, hogy mi az elfogadható.
Pl Sztálin vagy Rákosi éltetése mehet, de Hitler nem stb. Ők mondják meg mi a rasszista, mi a gyűlöletkeltő stb.
Pl Toroczkait nem követtem, de mit mondhatott? Cigánybűnözés meg melegproganda volt a téma? Emiatt tiltást érdemel? Nem csak azt kéne elfogadni amivel egyet értünk
2021. jan. 1. 14:47
17/34 anonim válasza:
16. mutass egy kérdést, hozzászólást, ami szerinted szélsőséges, jelentetted és nem törölték.
2021. jan. 1. 14:50
18/34 anonim válasza:
Nem vagy túl jó értelmezésben de mindegy, segítek.
Nem, nem az a baj, hogy nem mindenki örül Trump baromságainak, hanem hogy az egész média és az összes celeb meg híresség egyszerre ellenfordul, miközben a szeretett Obama sokkal több bevándorlót börtönzött be hivatalosan, vagy Trump a nőgyűlölő, miközben Biden hasonló vagy rosszabb ügyeit le se szarják....
És nem, nem csak idiotakat lehet megválasztani (nem tudom ezt honnan szedted), de ezek az idióták kihasználják hogy az átlag embernek elege van a liberális PC mainstreamből
2021. jan. 1. 14:50
19/34 anonim válasza:
Nézz fel az Ellenforradalom 1956 nevű oldalra... Rákosi meg hasonlók nyílt éltetése, 56-osok gyalázása.
Ez csak egy példa. Száz ilyen van
2021. jan. 1. 14:52
20/34 anonim válasza:
19. mi köze egy honlapnak a gyk-hoz vagy fb-hoz?? Te is létrehozhatsz egy szélsőjobbos honlapot, van nem egy (kuruc, mihazánk, stb.) és ott írogathatod a baromságaidat az olvasóidnak. Ha viszont egy más tulajdonában, szerkesztésében lévő honlapra írsz, akkor el kell fogadnod az ászf-et és hogy annak a tulajdonosa nem fogja eltűrni a mások ellen uszítást. Van száz szélsőjobbos oldal is, azok ellen nem lázadsz?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!