Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért csak a szélsőjobbos...

Miért csak a szélsőjobbos posztokat tiltják sok helyről?

Figyelt kérdés
K. Info vagy pl. Toroczkai László nevét nem lehet leírni facebookon, az sem lehet, hogy "white power" de azt igen, hogy "black power" kipróbáltam... azt le lehet írni, hogy kill the bour ( angolom nem a legjobb búr, azt leirtam helyesen) , senki nem tiltotta. Szóval furi nekem ez, hogy ha annyira nevetséges és szánalmas meg boomer meg nincs alapja, akkor miért tiltják? Nem egyszerűbb röhögni rajta és tovább görgetni? Ha már szólásszabadság van akkor szabad, nem? De ez a kettőség ami zavar, hogy antifa oldalak csak azért mert nem fasiszták ők mindent leírhatnak mindent kimondhatnak. Nem éltem a szocializmusban, de akkor is a széljobbot tiltották, most is..
2021. jan. 1. 13:06
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
19%

Ez egy FACEBOOK oldal te észlény, legalább néznél utána...

Túl könnyű dolgom van.

2021. jan. 1. 15:01
 22/34 anonim ***** válasza:
0%
Nem nézegetek ilyen oldalakat, mert nem érdekelnek, te meg nem írtad, hogy fb oldal. Ha zavar, akkor gondolom jelentetted a fb-nak?
2021. jan. 1. 15:04
 23/34 anonim ***** válasza:
25%

Igen, többször is.

Le is tiltották az oldalt.

Hahaha persze... Dehogy tiltották... pedig nem én voltam az egyetlen aki jelezte

2021. jan. 1. 15:07
 24/34 anonim ***** válasza:
0%
Nem ismerem az oldalt, de uszítanak mások ellen? Halálát kívánják valakinek vagy egy csoportnak? Van ott valami jogellenes? Sérti valaki jogait? Vagy csak az nem tetszik neked szélsőjobbosként, hogy egy szélsőbalos oldal létezik? Egyébként kurucinfo meg mihazánk nincs a fb-on? Nem tudom, kérdezem.
2021. jan. 1. 15:12
 25/34 anonim ***** válasza:
25%

Ja szóval ha nem szeretem a kommunistákat akkor szélsőjobbos vagyok?? :D érdekes logika...

Egyébként legutóbbi posztjaikban Sztálint és Kun Bélát éltetik, 56-osokat gyaláznak.

És nem, a mi hazánknak és a kurucinfonak nincs Fb oldala. Toroczkait pedig ráadásul pont a választások előtt törölték, ami külön felháborító

2021. jan. 1. 15:17
 26/34 anonim ***** válasza:
19%
Nagyon helyes, az ilyen embereknek és eszméknek a szemétdombon a helyük.
2021. jan. 1. 15:18
 27/34 anonim ***** válasza:
73%

24. nem, nem azért gondolom, hogy szélsőjobbos vagy, hanem azért, mert valami torockais poszt vagy mi miatt reklamáltál, hogy leszedték, meg azért, mert amiatt reklamáltál, hogy hitlert nem lehet éltetni...

Szerintem vannak a fb-on hitlert éltető oldalak. Nem kerestem, mert nem érdekel, de biztosan vannak nácik is a fb-on. Szóval megnyugodhatsz.

2021. jan. 1. 15:22
 28/34 anonim ***** válasza:
76%
Csináljon magának Toroczkai egy saját weboldalt, vigye oda a követőit és éljenek boldogan tőlünk távol.
2021. jan. 1. 15:24
 29/34 anonim ***** válasza:
100%

Ember, te miről beszélsz?

Toroczkai miatt azért reklámok mert valós ok nélkül veszik le egy politikus oldalát a választások előtt. Én se értek vele együtt, de olyan szélsőséges dolgokat nem mond.

És nem, nem akarom hogy Hitlert éltessék, azt akarom hogy Sztálint SE éltessék meg Rakosit SE.

Egyébként nem, nincsenek náci oldalak. Legalábbis rövid ideig max.

Szóval nem talált. Kicsit se vagyok szélsőjobbos

2021. jan. 1. 15:28
 30/34 anonim ***** válasza:
78%

Ahogy Toroczkai mondaná a melegeknek..otthon 4 fal között.

Ő is otthon a 4 fal között beszélje a hülyeségeit, ne nyilvánosan.

2021. jan. 1. 15:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!