A Feminizmus mikor ment el női egyenjogúsági mozgalomból férfigyűlölő irányba?
Érdekes, hogy Amerikai példákkal jössz.
Ez kb mintha én az indiai nők helyzetét hoznám fel.
Minden országban mások a problémák.
Ja mert azok akik szerint a nőket nem illetik meg alapvető jogok egyenlőek azokkal akik szerint a nőket nem illetik meg TÖBBLETTJOGOK?
Azt óvatosan megjegyezném, hogy nem lehet kijelenteni, hogy a feministák ezt meg azt akarnak
A feministák sem egy homogén csoport és jelentős kérdésekben vannak köztük viták és nézetkülönbségek
#4 férfi vagyok már nekem is beszóltak az utcán. Férfi barátaimnak is, két havert konkrétan többször kiraboltak a rejtett erőforrások az illatos utca környékén, és ezek miatt félve mentek haza.
És akkor mi van? Lehet tenni ezek ellen így vagy úgy... Nincs diszkrimináció.
Munkáltató helyében én se nagyon vennélek vissza a munkahelyedre, miután pár évet szüneteltetted, közben már betöltötték az állásod, Na meg a bizonytalanság sem jó...
Időarányosan nincs kisebb fizetés ugyanarra a munkakör a legtöbb helyen ugyanannyi pénzt kap a nő és a férfi is. Utóbbi időben már lehet hogy a nők kapnak többet hiszen a... meggyőző képességük, jobb megállapodást tud kivívni :)
A párod nem áldozhatja be a karrierjét helyetted, hiszen elhagyod mert nem tud elég jól ellátni... És mivel a karrierjével kell foglalkoznia, nincs ideje otthon segíteni. Ha egy férfi azt mondaná hogy folytasd A karriered, ő marad otthon, a nők 99%-a másnap el is hagyná a "lúzert"... de itt nincs kettős mérce... nem ám :)
ezek számodra mint természetesek elsőt az agyadig, hogy lehetne máshogy, hiszen "ez a FÉRFI dolga" "ez nekem JÁR" 😊
Ne aggódj ezzel mert Magyarországon még mindig sokkal több a nogyulolo. Nezz kerulxd
Amúgy meg én is észrevettem, nőként igen, vannak akik tényleg tuloznak kicsit. Bármennyire is idegesítőek a ferfiak néha, mégis ők végzik a kemény munkakat es tényleg erre nem kapnak elég figyelmet. Emellett rohadt sérto hogy azért jó egy nő, mert tud szülni..."AZÉRT IS JÓ EGY NŐ"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!