A Feminizmus mikor ment el női egyenjogúsági mozgalomból férfigyűlölő irányba?
Sokan félreértették a kerdést. Nincs bajom a feminizmussal, igen még vannak amikbe a nők "hátrányba vannak", de én nem erre kérdeztem
Sok feminista azert utál ferfiakat, mert ferfiak.
Amerikába "Kill all men" tablakkal tüntettek
Hamis erőszak vádakkal tönkretesznek életeket, és amikor kiderül ez, akkor "tedd túl magad" rajta
Megsértődnek amikor azt mondják, hogy a ferfiak erősebbek.
És meg sorolhatnam, de szerintem átment a lényeg.
Sok modern feminista már nem az egyenjogúsagert küzd, egyszerűen csak a ferfiak ellen vannak, és én arra kérdeztem rá, hogy ez mikor alakult ki
Nézd meg, hogy mennyi még a családon belüli erőszak, az elszenvedői még mindig a nők és gyerekek.
Ha egy nőt erőszakos támadás ér, hazudik, hibásan viselkedett.
Ezek még mindig létező problémák.A politikában a nők bár jelen vannak,de nagyon lenézettek.
"Az a baj, hogy ezek a nagy feministák ott lázonganak, ahol nem igazán kéne." (pl. Szaúd-Arábia)
Mert a könnyebb ellenállás felé megy minden élősködő, csaló törekvés. A vírus-szélhámosok a hülyéket verik át, a bankok is, a feministák a tisztességes, békésebb férfiaknak mennek neki a többletjogaikkal, a BLM-esek a becsületes fehéreknek (ők sem az araboknak pl.). Ez egy tipikusan parazita mozgalom a többletjogokért, hatalomért, csalással, hazugságokkal, összeesküvéssel.
Úgy beszelsz, mintha a nők minden téren rosszabbul lennének mint a ferfiak
-A depressziósok töbsege ferfi
-Az öngyilkosok 75%ferfi
-Bűncselekmeny esetén a férfi sokkal szigorúbban büntetik
-Erőszak esetén, bizonyít#k nelkül elítelnek ferfiakat, de van hogy a nő az erőszakoló, és beismeri, bizonyítek van, és semmi
-lásd Johny Depp-Amber Heard, valása, vagy Cardy B is beismerte hogy többször drogozott be ferfiakat, es csak nevettek, vagy ami mostani, egy amerikai gimis focistát 20nő vádolta meg, bizonyítek nélkül, az ügyet ugyan ejtették, de lehet ezért nem kerül be főiskolára, és rengetegen a lanyoknak hisznek
-Válás esetén a gyerekre az anya felügyel 95%
-A férj általában több mint a vagyona felét elveszíti
-Gyerektartás ügyében is vannak bajok
USA-ban törtent, hogy a tanárnő megerőszakolta a diakját, terhes lett, és a 15 évesnek kellett gyerektartást fizetnie
-Fizetésbeli különbség a ferfiaknak kedvez, de ez se így van [link] Ajanlom megnézni ezt a videót
Nem azert keresnek többet a ferfiak kert férfiak, ez munkakörtől, és sok mástól is függ.
Ha tenyleg kevesebbet kéne a nőknek fizetni, akkor a cégeknek nem érné meg férfiakat felvenni
-Az egyenlősegbe az is beletartozik, hogy akkor a katonák felének nőnek kell lennie. Felejtsük el akkor az udvariaskodást
Pl: fele fele fizeti mindig az első randit, nem engedünk előre, nem veszünk italokat nektek a bárba, nem adjuk át a helyünket.....
Sok helyen a nők vannak hátrányba a ferfiakkal szembe, és igen vannak problemák, nincs teljes egyenlőseg mindenbe, DE ne beszeljünk úgy mintha a ferfiak sehol se lennének háranyba. Amiket leírtam abba ne kössenek bele, mert ezek tények.
Visszatérve a kérdéshez, most hogy ezt tisztáztuk.
MIKOR ÉS MIÉRT LETT A FEMINISTA MOZGALOM EGY RÉSZE EGYENJOGÚSÁGIBÓL, FÉRFIGYŰLÖLŐ irányzat?????
Nézd, amit írsz a 18-ban, annak a fele se igaz. Alapvetően egyetértek veled, de az annyira vicces például, hogy válás esetén a férj a vagyona nagyrészét elveszti... Ha az az ő vagyona, akkor azt nem veszti el; ha meg közös vagyon, akkor egyértelmű, hogy felezik. Ugyanez vonatkozik a nőkre is.
Amúgy én vagyok a 6-os.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!