Mi a véleményetek az alábbi idézetről a COVID korlátozások tekintetében?
“Aki feladja az alapvető szabadságát az átmeneti biztonságért, az nem érdemel se szabadságot, se biztonságot.”
Benjamin Franklin
"Egyrészt nem feltétlen valaha, mivel pl ha valaki fertőzött volt, meggyógyult, majd meghalt más betegségben, azt nem Covid-halottként tartják nyilván (igen, te biztos tudod, hogy de)"
Igen, tudom, hogy de, mivel Müller Cecília mondta. Igaz, ő csak Magyarországról, de ebből kiindulva minimum az EU-tagállamokban ugyanez lehet a gyakorlat.
"Magyarország például minden olyan, akár halálos betegségben szenvedő elhunytat is a koronavírus áldozataként tart számon, akinél valaha diagnosztizálták a fertőzöttséget."
Ebbe tehát még az is beletartozik, aki tavasszal megkapta, kigyógyult belőle, és a múlt héten autóbalesetben meghalt vagy öngyilkos lett.
Remélem megszüntetik, vagy átteszik 10-re a kezdetét, mert szeretném ha azok állnának leesett állal akik AKARJÁK ezt a korlátozást, de csak mióta kiderült hogy néhányan viszont nem szeretnék/későbbre tennék :)) Azóta a 8 óra fun-oknak a napi hobbijuk a káröröm. Rendkívül kártékony emberfajta.
Múlt hónapban mikor közelgett a lejárási határidő, úgy voltam vele, oké egy hónapra lett beígérve, 11-edike után nem kell lesni az órát. Aztán csak meghosszabbították úgy ahogy volt. Ezek meg itt még mindig pár hétről fantáziálnak. Szerintem semmi dolguk sincs hogy nekik a min. 8 hét az pár hét. Alszanak télen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!