Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Libsik vagy a jobberek a...

Libsik vagy a jobberek a oltásellenesek?

Figyelt kérdés

Jobber pronyók a hisztisebbek e téren vagy a libsik?

Jobber vagyok, én félek az oltástól, nem is szeretném megkapni. Pedig én minden lehetséges oltást megkaptam még pici xar koromban meg általános suliba is.

2020. dec. 25. 03:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
31%
#10 Azok az oltások mentették meg sok ember életét, amiket évekig fejlesztettek és normálisan teszteltek. Amit sebtiben, pár hónap alatt, gyakorlatilag tesztelés nélkül fejlesztenek ki, az valószínűleg inkább megöli az embereket.
2020. dec. 25. 16:55
 12/19 anonim ***** válasza:
@11 Ezért van az, hogy az orvosszakma 95+%-a egyértelműen az oltásban látja a vírus végét, a sok Dunning-Krueger-hatás egyetemen végzett meg gyártja a konteókat. Rendbe'.
2020. dec. 25. 17:29
 13/19 anonim ***** válasza:
#12 Ez hogy egyeztethető össze azzal, hogy az egészségügyi dolgozók nagy része nem akarja beoltatni magát? :)
2020. dec. 25. 17:56
 14/19 anonim ***** válasza:
0%
@13 Linkelnél egy vonatkozó tanulmányt? Direkt próbáltam most keresgélni, minden kutatás azt mutatta, hogy az adott ország átlagához képest magasabb a hajlandóság az egészségügyi dolgozóknál.
2020. dec. 25. 18:35
 15/19 anonim ***** válasza:
2020. dec. 25. 18:44
 16/19 anonim ***** válasza:
@15 Na, ezért fontos a szövegértés. Anekdotikus értesülések anonim kórházi dolgozóktól, nem pedig reprezentatív felmérés. Plusz egyetlen szó nem hangzik el arról, hogy többségben lennének az oltásellenes egészségügyi dolgozók.
2020. dec. 25. 18:48
 17/19 anonim ***** válasza:
Ennél többet hiába várnánk. A kórházi dolgozók nem mernek névvel nyilatkozni, mert féltik a karrierüket. Mindenesetre ha már a mainstream médiában is leírnak ilyet, az mindenképpen jelent valamit.
2020. dec. 25. 18:53
 18/19 anonim ***** válasza:
10%
11 Nem csak az a baj,hogy sebtiben lett kifejlesztve,hanem hogy egy új,nagyobb tömegeken még nem tesztelt mrns eljárás ami tulajdonképpen a beoltott szervezetében replikálja a vírus egy részecskékét amire ellen a szervezet védekezik
2020. dec. 26. 01:56
 19/19 anonim ***** válasza:
18 Vagyok * nem az egész vírust,hanem a vírus egy bizonyos darabját,részét
2020. dec. 26. 01:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!