Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Lesz most ez miatt tüntetés?

Lesz most ez miatt tüntetés?

Figyelt kérdés

[link]

Defound the police vagy bűnöző lives matter, vagy bármi haladó nevű megmozdulás néven valaki úgy is szervez valami tüntetést.

Biztos ki lesz találva, hogy rendőri túlkapás , vagy rasszizmus hisz a példa nekünk a nyugat, ott pedig tombol a rasszizmus.

Ilyenkor a rendőrt hány évre függesztik fel? Vagy csak a vizsgálat idejére?

2020. dec. 24. 09:54
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
0%

18

Mi van? Ha a vezíredről van szó, már nem tűnik olyan jó ötletnek? :D

2020. dec. 24. 12:10
 22/28 anonim ***** válasza:
19%
10 lövést adott le a rendőrnő! Én ezt nem nevezném arányosnak, ezt manslaughternek hívják az angol jogban! Ez a nő ész nélkül tüzelhetett. Gondoljatok már bele! 10 lövés. Meghúzta a ravaszt, bumm, aztán újra, bumm, aztán újra bumm, aztán újra bumm, aztán újra bumm stb... Ha pánikba esett és azért ürítette a tárat a fickóba, akkor azért nem való a yardra, ha meg hidegvérrel küldött 10 lövést (abból ilyen közelről öt mellé ment) akkor meg péppé lőtte a fickót.
2020. dec. 25. 06:50
 23/28 anonim ***** válasza:
95%

Én csak azt furcsállom, hogy lövés mellé ment, de nem baj így is ki lett terítve. Egy ilyen emberbe 2-3 tár se lenne kevés. Itt azért el van felejtve, hogy pl nem egy tisztességes békésen üldögélő emberbe ürítette a tárat hanem egy őrültbe aki a társát szurkált.

Mivel lett volna jobb ha túléli, kap pár év börtönt miközben egy ember lehet , hogy egész életére nyomorék lesz.

Nincs rendőr ismerősöm, nem is nagyon kedvelem őket de itt most jól csinálta a kishölgy.

2020. dec. 25. 09:24
 24/28 anonim ***** válasza:
92%

"Én ezt nem nevezném arányosnak"

Nem is kell arányosnak lennie!

Felejtsétek már el ezt az arányos baromságot!

Mit kellett volna készletből megfelelő hosszúságú kést választani? Netán összemérni?

"Figyeljen már tisztességes állampolgár úr, mérjük már össze, nehogy az én késem legyen a hosszabb!"

Véleményt alkot a sok fotelrambo hogy 10-et kellett lőni amiből 5 talált úgy, hogy azt se tudjuk mi volt a körülmény.

Kíváncsi lennék ki hányszor talált volna?! A sok pofagép közül mennyi tudott volna egyáltalán csőre tölteni és kibiztositani!

2020. dec. 25. 09:43
 25/28 A kérdező kommentje:
Ezt mondom! #22 készitettem facebookra Bűnöző Lives Matter vízjelet, írj rám itt elküldöm.
2020. dec. 25. 11:31
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

Úgy érted, hogy egy gyilkos élete is számít? Az is élet, és az élet megmentése az alapcél. DE!

Bár hasznos lett volna, ha az a mocsok életben marad, így már nehéz kikérdezni. De aki bármilyen szinten fegyverrel dolgozik, az csak a legutolsó lehetőségként használja azt, és csak annyi golyót ereszt bele, ami már megállítja a támadót (nem támad tovább). Ha drog volt a támadóban, akkor 4-5 találat nem állítja meg !időben!. Egy-két mellkas lövéssel még simán elfutkorászik 10-20 métert, hogy leszúrjon. Ha mozog a célpont, akkor egyrészt nem könnyű eltalálni, másrészt ha vékonyan találod el, akkor át is megy rajta, és a falban, ajtóban áll meg. Ezzel is számolni kell, de ezek a lövedékek nem valószínű, hogy átmennek az ember után még egy ajtón is...

Tehát a rendőrnő nagyon gyorsan, jól reagált! Ezt kellett tennie, ez a dolga! Jól csinálta, és itt nem is lesz kérdés.

Nem pánik miatt lőtt 10x habem azért, mert a tizedik lövés után hagyott fel az elkövető a támadással.

Nehogy már megsajnáljam a támadót! Ha nincsenek ott a rendőrök, akkor egy lakásba tört volna be, és gyerekeket, időseket kaszabolt volna le. Az ő életük nem számít? A rendőré nem számít?

Amikor ilyan szituban vagy, hogy neked kell választanod, akkor te is úgy döntesz, hogy ha nem lehet másképp megállítani a támadót, akkor inkább ő vesszen, mint az ártatlanok. Ha te ezt bármilyen szinten másképp gondolod, akkor nagyon nagy gondok vannak nálad...

2020. dec. 25. 23:01
 27/28 A kérdező kommentje:

Hát erre csak két lehetőseget látok reflektálni.

Első: engem már késeltek meg, nem szóltam senkinek mert láttam, hogy a késelő nem úgy gondolta csupán megélhetési bűnelkövető volt és láttam rajta a megbánást inkább haza mentem.

Második : én soha nem jártam az utcán, iskolába is elit iskolába jártam mindenhova autóval vittek és utcán nem jártam, göndör szakon tanulok és a férfi nélküli társadalomban hiszek, stb.

E kettő variációt látom ennek ellenpéldájaként.

2020. dec. 26. 00:42
 28/28 anonim ***** válasza:

Első: nem normális

Második: nem normális

Az elkényelmesedett, életképtelen társadalom reakciói ezek.

2020. dec. 26. 10:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!