Akik szerint nem jobb Ausztriában az életszínvonal mint itthon, azok önmaguknak is hazudnak?
Ami még különbség lehet, az a munka.
Az én dolgom:
Rögzíteni az árut
Tankolni
Vezetni az autót
Vezetni a menetlevelet
Fizetni az útdíjat, parkolást
Oldani az áru rögzítését
Nem kell viszont tudnom kereket cserélni és nincs is nálam pótkerék. Ha a szerelvény még mozgóképes kapok egy szervizcímet, ha nem, oda küldik a szervizt ahol vagyok.
Na most, voltak ugye akik átmentek másik céghez több pénzért és hadd írjam ezt most országfüggetlenül. Elmondanám, többségük köpködve jött vissza. Keresett mondjuk száz, kétszáz ezerrel többet és a munka meg egy szopás volt.
Feljebb leírtam miért nem lehetséges ugyanazért a munkáért többet vagy kevesebbet fizetni. Ha lenne ilyen, akkor mindenki átpapírozna az osztrákhoz.
"Aki nem kinn dolgozik ugy sem hiszi el h miért jobb."
Akkor írd már le nekünk drága testvérem!
Mert én elég sokat dolgozom Ausztriában is, de még nem láttam ott olyat ami miatt jobb lenne. Teli van sarkos szabályokkal, ott még a tuja is vigyázzba áll a járda mellett, ugyanez igaz Nemetországra is. Ha bemész oda úgy érzed megfulladsz, alig várod, hogy elérd a Francia határt. Kb Európa két legocsmányabb országa a német meg az osztrák. Én a börtönöket meg is szüntetném, a bűnözőket egyszerűen csak kitoloncolnám Ausztriába.
26_os!
Látom nem sikerült megértened a kérdést. Rugaszkodj neki még egyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!