Akik szerint nem jobb Ausztriában az életszínvonal mint itthon, azok önmaguknak is hazudnak?
Nem trolling, sokan hőbörögnek hogy kinn lakni is luxus, szerintem ez inkább itthon igaz.
Kinn segédmunkából saját bérlakásom volt, itthon vidéken a mamahotelben kell lakni hogy túléljek, városokban meg szobát lehet csak bérelni szar bérből.
Négyszer annyi kinn a fizetés átlag, de az árszínvonal átlag csak kétszer annyi
én csak a munkáskamara miatt irigylem őket.
itthon a dolgozó a szakszervezetek hiányában teljesen kiszolgáltatott a munkáltatónak/hűbérúrnak/
"Senki, de tényleg a világon senki nem mond olyat komolyan, hogy Ausztriában nem jobb az életszínvonal,"
Hogyne mondana, ezzel van tele ez az oldal is, hogy mindenki bolond aki kimegy dolgozni, nem tudnak számolni, nyomorognak kinn stb.
Én legutóbb 2 évet voltam.
"Netto" 950 euroból(ne számold át!Szégyen!)-az ottani alapmunka bére (raktári pakolás,összekészítés volt a feladat...)
,ott IS vásároltam.Legtöbbször a Hoferben (ALDI).Az árak euróból átszámolva ugyanazok.
Albérletben,ketten laktunk.
Nem vezetek félre senkit.Aki meg nem "hiszi"?!?Ő dolga! :)
"Hogyne mondana, ezzel van tele ez az oldal is, hogy mindenki bolond aki kimegy dolgozni, nem tudnak számolni, nyomorognak kinn stb."
Akkor tehát senki nem mondott olyat, hogy az életszínvonal itt volna jobb. Köszi a megerősítést, lapozhatunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!