Fiatalok! (16-25) Terveztek a jövőben hosszabbtávra külföldre költözni (min 5 év ) ( és véglegesen ) ?
Igen. Alapvetően azért mert vannak országok ahol a mentalitás sokkal jobban tetszik valamint az adott országokban a táj is szép.
De most hogy lezárások vannak ez is indokká vált. Ha a kormány ellehetetleniti a vakcinát be nem adatók életét én Afrikába is hajlandó vagyok költözni, nem érdekel semmi csak diszkrimináció ne érjen csak azért mert nem adatom be a nyomorult covid-oltást.
Lehet, hogy szívesebben élnék Svájcban, mint itt. De engem a hazám kötelez. Fiatal vagyok, tele célokkal és ötletekkel. Ennek az országnak éppen hogy fiatalokra van óriási szüksége. Nem akarok elmenni innen: Nem azért, mert jól érzem itt magam, hanem mert ITT szeretnék a részese lenni annak a munkának, amivel egy jobb országot építhetünk fel.
Ha én kimegyek külföldre, akkor ki marad itt, hogy ezt elvégezze?
14
Annyira jó volt ezt olvasni :) végre van olyan aki úgy gondolkodik mint én :D
Én is tervezek kimenni, már teszem az előkészületeket, ha nem lesz Zsidesz később visszajönnék, ha a helyzet javulna, az emberekkel nincs gond, mindenhol vannak rosszak és jók én igy gondolom, nem utálom a magyarokat.
Aki azt irta hazaszeretet meg ki marad itt ha mindenki elmegy, ne aggódj, van elég Ukrán és határon túli munkás akit lehet hozni ide nem csak szavazat számláláskor, azonban elszomoritó, hogy magyar embereket (és nem a miniszterelnökről beszélek) nem érdekli, hogy a sajátjaik hagyják itt az országot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!