Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mikor fogják elszámoltatni a...

Mikor fogják elszámoltatni a kormányt a rengeteg covid áldozat miatt?

Figyelt kérdés

Csak a covid áldozatok miatt, a többit most ne nézzük.

Értetlenkedõ válaszokat mellõzük, ha nem világos a kérdés ne írj semmit.

#Orbán Viktor #áldozat #COVID #Hátra vinni, agyon lõni
2020. nov. 24. 15:56
 1/8 anonim ***** válasza:
95%
OMG! :-D
2020. nov. 24. 16:00
 2/8 anonim ***** válasza:
45%

Esetleg a cunami miatt is elszámoltatást szeretnél ...?

Vagy a földrengések miatt?

2020. nov. 24. 16:00
 3/8 Ypszilon1980 ***** válasza:
93%
soha
2020. nov. 24. 16:16
 4/8 anonim ***** válasza:
72%
Ahhoz előbb meg kellene buktatni a narancskomcsi kormányt. Egyébként jogos lenne, augusztustól gyakorlatilag elengedték a járványt, most ezt szívjuk, és emiatt halnak meg még rengetegen. Pedig augusztusban-szeptemberben még nem kellett volna közel sem akkora szigorítás, mint ami most van, elég lett volna középsulikban, egyetemeken távoktatás, tömegrendezvények tiltása, szórakozóhelyek, színházak, mozik bezárása, kocsmák, éttermek csak kiülősen. Most nem itt tartanánk.
2020. nov. 24. 16:42
 5/8 anonim ***** válasza:
32%
Igen akkor nem itt tartanánk, hanem nem kevés ember élete ment volna tönkre, ha már augusztusban bezártak volna mindent, de tudom csak a covid számít, semmi más. Majd ülünk otthon évekig és kapjuk a pénzt az államtól, ez a nagy megoldás... Sok ember tényleg nem érti, hogy a kormányoknak valamelyik csoportot be kell áldoznia, nem lehet 0 halottal és 0 gazdasági válsággal megúszni ezt, és a kormányoknak (és lehet az ország 95%-nak is...) a minél kevesebb korlátozás a jó.
2020. nov. 24. 16:49
 6/8 anonim ***** válasza:
30%
16:49 vagyok, és elfelejtettem hozzátenni, hogy nagyon NEM vagyok fideszes mielőtt megkapom a jelzőt😀
2020. nov. 24. 16:51
 7/8 anonim ***** válasza:
72%

5:

4-es vagyok. Bizonyára nem olvastad végig, amit írtam. A lényeg, hogy ha alacsony esetszámnál relatív enyhe intézkedéseket hozunk, akkor az igazán súlyos, gazdaságromboló korlatozások elkerülhetőek. A kormánynak nem a gazdaság védelme lebegett a szeme előtt, hanem látta, hogy a nyári látszólagos nyugi, és hogy tavasszal kimaradtunk a járvány nehezéből, azt eredményezte, hogy népszerűtlen lett volna bármiféle szigorítás. Inkabb megvárta míg eldurvul, hogy aztán megmentő hősként tetszelegjen.

Most az várható, hogy tovább fognak szigorítani a következő hetekre, hogy aztán Karácsonyra elengedjék, ez fogja megalapozni a harmadik hullámot.

2020. nov. 24. 17:10
 8/8 anonim ***** válasza:
50%

Szélsőséges példa, meet sziget, de Új-Zélandon 1 eset miatt is egész városokat zárnak le rövid időre. Ez azt eredményezi, hogy összességében sokkal kevesebbet vannak a városaik lezárva, mint ha elengednék, és akkor huzamosabb ideig, országosan kellene korlátozasokat bevezetniük, így jobban élnek és a gazdaságuk is kevésbé sérül.

Nyilván ugyanez nálunk nem megvalósítható, csak egy fajta húzd meg - ereszd meg elvű korlátozások, csakhogy egyáltalannem biztos, hogy nagyobb esetszámig engedni az optimális gazdaságilag.

2020. nov. 24. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!