Mi van az olyan csoportokkal, akik kiprovokálják a rendőri intézkedést aztán diktatúrát kiáltanak?
Pár éve még volt valami hasonló csoport akik ilyeneket csináltak. Például bevonultak valami bankba kb 10-en ügyintézés címszó alatt, aztán mikor bent nekiálltak cirkuszolni az egyenpólójukba és kitessékelték őket a rendőrök akkor óbégattak, hogy micsoda diktatúra van.
Vagy mikor szintén a balhét csináltak és kimentek a rendőrök simán csak igazoltatni akkor is neki álltak hogy micsoda diktatúra van hogy nem a bűnözők után mennek meg hasonlók.
Az ilyen csoportosulások léteznek még? Például YT-n?
Ha valaki például szembeköpi őket az utcán akkor az is megtagadhatja a rendőri intézkedést ezek szerint?
Mondjuk ha nincsenek már ezek az emberkék az nem baj, csak érdeklődöm hogy vannak még ilyen ingyenbohócok?
Vannak.
Küldik őket.
Az a feladatuk, hogy provokáljanak, anarchiát szítsanak, hogy a megbízóik
elérhessék a céljaikat.
Ezek fizetett hordák, mint akik nemrég a Parlamentnél a rendőröket köpködték, levizelték, dobálták.
Mind be kellett volna börtönözni. Fekete Győr megdobálta a rendőröket,
neki minimum két évet kellett volna kapnia.
És itt a nagy baj. A jogászok segítik ezeket az ágenseket.
"kiprovokálják a rendőri intézkedést "
Nincs olyan, hogy "kiprovokálják".
Egy rendőr nem intézkedhetne akkor, ha ő azt személy szerint jónak látja!
Vagy van jogalapja intézkedni akkor pedig köteles, vagy nincs, akkor pedig mire fel? Hivatallal való visszaélés.
#2 vagyok:
Ezek szerintem feltűnési viszketegségben szenvednek. XD
#1-nek:
A felvételeket nézve csak azt sajnáltam igazán, hogy a Molotov egyiknek sem jutott eszébe! Megnéztem volna a megszégyenült reakciójukat amikor kiderült volna, hogy "itt visszalőnek vázze"! XD
Ha jól értem a Nem adom a házamat csoportról beszélsz. Ők a jog határain egyensúlyoznak. Minden egyes ügyüket nem ismerem, de sok esetben jogtalan, vagy túlzó volt ellenük a rendőri fellépés. Egy esetben még az emberi jogi bíróságig is elmentek és meg is nyerték. Ők a bankok bajszát húzigatják.
Sz ő céljuk a figyelem felhívása a bankok túlkapásaira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!