Annak mi értelme van, hogy közterületen is hordjuk a maszkot? Nem úgy volt eddig, hogy cseppfertőzéssel terjed a vírus, és nem a levegőben?
"Az egészségügyi dolgozók is hordják, járványtól függetlenül."
A munkahelyükon, mert ez ott alap. De azért az, hogy az utcán szájmaszkba járkáljak azért, nehogy véletlenül valaki 1,5 méteren belül az arcomba leheljen, mégiscsak abszurd.
"A maszk mindenki érdekét szolgálja, hogy ne fertőzzük meg egymást."
Persze, zárt térben, tömegközlekedésen, stb. kell is a maszk.
"Hülyét te csinálsz saját magadból, mert többszöri magyarázat után sem vagy képes felfogni, hogy hogyan terjed egy vírus."
Én pedig örülnék, ha értelmeznéd is, amit írok.
"Ezekre a szigorú intézkedésekre egyáltalán nem lett volna szükség, ha már nyáron is mindenki hordta volna, mert képes felelősségteljesen, előrelátóan gondolkodni."
Nyáron is ugyanúgy hordani kellett a maszkot, ha bementél egy zárt térbe, vagy tömegközlekedtél.
Lölőke strandjain lógathatta a lábát a magyar, nehogymár nyárra bevétel nélkül maradjon az árva. A kormány miért nem gondolkozott előre? Gondolom Te is hordtad a maszkot egész nyáron az utcán is.
"Mindenki szeret magára a nagy világösszeesküvés átlátójaként gondolni, közben arra nem vagytok képesek, hogy előrelátóként gondolkodjatok."
Ki beszélt világösszeesküvésről? Te amúgy velünk vagy egy valóságban?
Már eleve a felvetés gáz.
Itt te vagy az kérdező, aki nem ebben a valóságban él.
Nem csak a zárt térről beszéltem, hanem az utcákról is. Ha nem sikerül felfogni, hogy ott is megfertőzhetsz másokat, akkor nincs miről beszélni.
Én már csak azt várom, mikor jön el az az idő, amikor Sorosra fogjuk a vírust. Ti azt is simán elhinnétek. De már nyár óta tudjuk, hogy ez okos vírus: nyáron cseppfertőzéssel, télen levegőben terjed. Legalábbis Magyarországon így működik.
Ha nem érted, hogy szinte 0 forgalom lesz az utcákon, és kb. nem lesz kit megfertőzzek, akkor nincs miről beszélni.
Ha szinte mindent lezárunk - amivel én nem vitatkozom - akkor minek az utcán a maszk? Lassan már zuhanyzás közben is felvesszük, biztos ami biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!