Annak mi értelme van, hogy közterületen is hordjuk a maszkot? Nem úgy volt eddig, hogy cseppfertőzéssel terjed a vírus, és nem a levegőben?
16
Ezek szerint valóban egy szupervírussal van dolgunk, mert ugye vagy 20 000 féle tünetet produkáltat, illetve talán csak nézéssel nem terjed, de már abban sem vagyok biztos.
Lehet azért volt a fulladás határán, mert vírusos volt?
22
Pont, hogy te nézed őket, hülyének, barátom, mert azt hiszed, hogy még mindig nem tudnak semmit sem a vírusról. Én pont hogy azt mondom, mindent tudnak róla már, mert okosok, csak szándékosan megy a félreinformálás.
20, nem, azért mert futott, viszont ha vírusos akkor erőteljesen lélegezte ki a vírusokat, annak ellenére, hogy nem köhögött.
22, igen, mindenki azon dolgozik, hogy félreinformáljanak. A bilderbergek meg soros fizeti biztos őket, vagy nem tudom :DDD
26
Hiába gúnyolódsz. Te az a fajta vagy, aki a Harmadik Birodalomban is elhitte volna Hitlernek, hogy csak nyaralni mennek a zsidók. Nincs itt semmiféle szuperösszeesküvés. Olyan sosem volt, hogy mindenről minden infót megosztottak volna a néppel. Szerinted miért vannak titkosított akták? Ez a vírus tökélestes helyzetet hozott össze a kormányoknak, hogy minél jobban kontroll alatt tartsák az embereket. Ennyi.
"ha vírusos akkor erőteljesen lélegezte ki a vírusokat, annak ellenére, hogy nem köhögött"
És akkor viseljünk maszkot a nyílt utcán, mert sose tudni, mikor fut el mellettünk egy zihálva futó ember. Ezek annyira mesterkélt esetek, hogy nehéz az ilyesmit komolya venni, ne haragudjatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!