Annak mi értelme van, hogy közterületen is hordjuk a maszkot? Nem úgy volt eddig, hogy cseppfertőzéssel terjed a vírus, és nem a levegőben?
29, nem erény, én sem vagyok szolgalelkű, de mit fogsz csinálni? Nem veszed fel a maszkot? Ettől szabadságharcosnak képzeli magát?
Folyton azzal jön minden nagy megmondóember, hogy "jáj lépj ki a komfortzónádból, csak így juthatsz előre"
Erre tessék, ki kell lépni kötelezően a komfortzónából, erre hisztizik a fél ország. Szerintem EZ a szánalmas, nem a kritikus gondolkodás.
"de mit fogsz csinálni? Nem veszed fel a maszkot? Ettől szabadságharcosnak képzeli magát?"
Pontosan ez a baj, hogy azt hiszik, azért tiltakozik a közterületi maszkviselés ellen, aki tiltakozik, mert most éppen forradalmáros kedve van. Nem! Azért tiltakozik, mert kész hülyét csinálnak belőlünk. Ott tartunk, hogy a zihálva futó emberektől fél a honfitársad, érted?
"Erre tessék, ki kell lépni kötelezően a komfortzónából, erre hisztizik a fél ország."
Tényleg nem érzékeled a sikerért tett erőfeszítés, és a kényszerű korlátozottság közti különbséget?
Szerintem sokkal szánalmasabb az, hogy ennyire nem látsz a szemedtől.
"Ott tartunk, hogy a zihálva futó emberektől fél a honfitársad, érted"
Bakker világjárvány van, smároljak vele? Mindenhol ott lehet ez a nem túl kellemes vírus, ami nem éppen egy influenza, hiába szeretik az okoskák ezt terjeszteni. A védekezés mióta hülyeség? Annyiszor megfogadtam, hogy nem vitatkozom hülyékkel, de mindig belefutok. Baszki miattatok terjed ez a rohadt járvány, mert nem tudtok egy szar maszkot felvenni 1 tetves hónapra.
31
Felveszem a maszkot, mert elő van írva. DE nem éltetem ezt az egyértelműen logikátlan döntést.
Én sem értem, hogy miért kell hisztizni a maszk miatt. Az egészségügyi dolgozók is hordják, járványtól függetlenül. Ha ők órákig tartó műtétek alatt képesek hordani és nem panaszkodnak, akkor az átlag ember miért teszi? Ennyire puhányok vagytok? A maszk mindenki érdekét szolgálja, hogy ne fertőzzük meg egymást.
Tele van a város olyan bunkókkal, akik még a cigifüstöt is a másik pofájába fújják. Igaza van az egyik válaszolónak, sok itt a kretén, aki csak magára képes gondolni.
"Azért tiltakozik, mert kész hülyét csinálnak belőlünk."
Hülyét te csinálsz saját magadból, mert többszöri magyarázat után sem vagy képes felfogni, hogy hogyan terjed egy vírus. Ezekre a szigorú intézkedésekre egyáltalán nem lett volna szükség, ha már nyáron is mindenki hordta volna, mert képes felelősségteljesen, előrelátóan gondolkodni. Az emberek többsége ezek szerint képtelen rá és csak úgy megy, ha rá van kényszerítve. Mindenki szeret magára a nagy világösszeesküvés átlátójaként gondolni, közben arra nem vagytok képesek, hogy előrelátóként gondolkodjatok.
"Bakker világjárvány van, smároljak vele?"
Nem, csak alapestben nem félünk tőlük.
"Bakker világjárvány van, smároljak vele? Mindenhol ott lehet ez a nem túl kellemes vírus, ami nem éppen egy influenza, hiába szeretik az okoskák ezt terjeszteni."
Tök mindegy, hogy milyen kapcsolatban áll az influenzával. Nem erről van szó.
"A védekezés mióta hülyeség?"
Nem a védekezés hülyeség, hanem az az abszurd, hogy az elenyésző forgalmú utcákon szájmaszkban legyenek az emberek, az meg pláne abszurd, ha attól félünk, hogy mi lesz, ha elfut mellettünk egy ziháló futó.
"Annyiszor megfogadtam, hogy nem vitatkozom hülyékkel, de mindig belefutok. Baszki miattatok terjed ez a rohadt járvány, mert nem tudtok egy szar maszkot felvenni 1 tetves hónapra."
Azért ez már tényleg pofátlanság. Mi az, hogy miattunk terjed a járvány? Hónapok óta rajtunk van a tetves maszk, legalábbis rajtam igen. Ugyanúgy kivesszem a részem, mint bárkimás. De nem baj, legalább most már miért bocsánatot kérj. :)
"Nem a védekezés hülyeség, hanem az az abszurd, hogy az elenyésző forgalmú utcákon szájmaszkban legyenek az emberek"
A 10000 fő lakosság feletti településeken a polgármesterek eldönthetik, hogy mely közterületeken kell maszkot viselni. Olvasd el a magyar közlönyt, vagy hisztériázz tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!