Hétfőtől más világ lesz mondta OV- na és MIBEN? Újabb semmire se jó látszatintézkedésekben?
Orbán Viktor: Hétfőtől új világ kezdődik
Na és a MÁS világ az mit takar? A semmin kívül? Szigorított maszkhasználat? Még csókolódzni is csak abban lehet majd? Röhög a vakbelem.
És olyan intézkedés nem lesz aminek érdemi hatása is van?
Jaa bocsi, mert te nem jársz edzeni felőled mindegy 🤣
Bocsi látom téged az online oktatás érdekel, hogy otthon lehessen matyizni
"mert te nem jársz edzeni "
De, járok edzeni. Miért, edzeni csak edzőteremben lehet? Szar lenne ha csak ott lehetne.
Valamit mondania kell. Hisz a szavazótáborának agyát mosni kell tovább. Szerencsére, már drasztikusan csökkentek a Fideszesek és inkább nem szavaznak senkire, már ez is előny.
Orbán Viktor kb semmit sem tesz a járvány ellen ... Nem látjátok? :).
Mondjuk pl. Engem is érdekel az edzőterem :) nem csak súlyt emelgetni járnak oda az emberek.
Tudod vannak ott különféle edzések, röpi, foci stb... Amit otthon nem tudsz csinálni és ez olyanoknak mint nekem baj, mert versenyre mentünk volna :) szal ne csak a tükör hobbitokra gondolj, bár kétlem h edzenél
" bár kétlem h edzenél"
Tévedsz. Ultrabalatonista vagyok (kerékpár).
Nekem nem kell terem az edzéshez, tekerni mindig és mindenhol lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!