Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Hétfőtől más világ lesz...

Hétfőtől más világ lesz mondta OV- na és MIBEN? Újabb semmire se jó látszatintézkedésekben?

Figyelt kérdés

Orbán Viktor: Hétfőtől új világ kezdődik

[link]

Na és a MÁS világ az mit takar? A semmin kívül? Szigorított maszkhasználat? Még csókolódzni is csak abban lehet majd? Röhög a vakbelem.

És olyan intézkedés nem lesz aminek érdemi hatása is van?

2020. okt. 30. 14:02
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
95%
Még örülj, hogy csak ennyi, mert Németben bezárták az edzőtermeket! Amint kiteszed a lábad a házból maszk kell!
2020. okt. 30. 14:05
 2/21 anonim ***** válasza:
59%
Hulyeség persze ez az éttermes szitu, mert magas nekem is miközben zabálok akkor nem fertőzök... De ez van
2020. okt. 30. 14:06
 3/21 anonim ***** válasza:
40%

V4 országokban mi a helyzet???

Digitális oktatás mikor lesz????

2020. okt. 30. 14:08
 4/21 anonim ***** válasza:
94%

Dvořák: IX. "Újvilág" szimfónia

https://www.youtube.com/watch?v=AJw5pa7dT10

2020. okt. 30. 14:15
 5/21 A kérdező kommentje:

"V4 országokban mi a helyzet???

Digitális oktatás mikor lesz????"

Nahát ez meg a másik! A dilis OV a tegnapi "videós" EU csúcson kijelentette (újra) hogy mindenben egyeztet és összehangol a V4-ekkel.

Mi is a helyzet iskolafronton a V4 országokban? mondjuk az összes iskola mindenütt zárva? Hát Viktor megint hazudsz!

Mint mindig.

2020. okt. 30. 14:15
 6/21 A kérdező kommentje:

"mert Németben bezárták az edzőtermeket!"

Azokat tőlem fel is gyújthatják mit érdekel.

2020. okt. 30. 14:16
 7/21 A kérdező kommentje:

"ismét nagyon helyesen döntött,"

Ismét belőtte az autópályán merre van az előre. Kicsit zavarja ugyan a sok szembe jövő kocsi, de nem baj, mert OV tudja hogy ŐK mind rossz irányba mennek-egyes egyedül ő megy a jó irányba.

Nem is áll meg egész addig míg újra jelenése nem lesz a grazi pszichiátrián.

2020. okt. 30. 14:31
 8/21 anonim ***** válasza:
61%
Nem tudom téged miért zavar hogy más élheti rendesen az életét boldogan. Te attól még teljesen nyugodton otthon maradhatsz, életed végéig is ha úgy akarod.
2020. okt. 30. 14:33
 9/21 A kérdező kommentje:

"az életét boldogan"

Melyik ország is az amelyik az EU-ban toronymagasan vezet az öngyilkosságok számában? Kikeresed a vonatkozó statisztikát vagy keressem én?

Boldog ország ja.

2020. okt. 30. 14:34
 10/21 anonim ***** válasza:
76%
Én nagyon boldog vagyok. Most is kimegyek sportolok, friss levegőn vagyok és nagyon jól esik. Igazad van tényleg szőrnyű a helyzet Litvániában ahol a legmagasabb az öngyilkossági statisztika. [link] Tessék itt van kikerestem, jó olvasgatást. De ténleg ne idegeskedj, vedd be szépen a pirulát és maradj otthon.
2020. okt. 30. 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!